brand

4 modele de mașini second hand de lux sub 10.000 de euro

4 modele de mașini second hand de lux sub 10.000 de euro

În materie de modele de mașini pe care le alegem, gusturile nu se discută. Există totuși câteva variante propuse de producători care nu au cum să nu placă și pe care am dori să le conducem fiecare dintre noi, măcar la un moment dat în viață. Cu siguranță vi s-a întâmplat să ieșiți din parcarea unui centru comercial și cineva să vă lovească portiera. În acest articol vom vorbi despre cele mai frecvente daune auto și ce trebuie să faceți în cazul în care o terță persoană v-a lovit mașina.

Deși bugetul este cel care dictează în principal ce mașină vom achiziționa și de regulă, evident, că cele din clasa medie sunt cele mai avantajoase, dacă dorim totuși să conducem un autoturism din gama premium, se poate. Cu niște mici compromisuri însă: vom alege mașini second hand, cu ani de fabricație chiar și cu 10 ani în spate. Avantajul este acela însă că aceste mașini nu au degeaba prețuri atât de mari la lansare: sunt fiabile, construite cu materiale de calitate iar performanțele tehnice vor rezista în timp, dacă autoturismul este întreținut așa cum trebuie.

Modele de la Audi, BMW sau Mercedes sunt alese chiar și dacă au o vechime de 10-15 ani tocmai pentru că motoarele lor sunt rezistente și ne vom bucura cu adevărat de confortul de a conduce un model din gama premium. Sigur, trebuie să îți asumi că fiind mașini second hand și modele mai vechi, în cazul în care va trebui să mergi la service pentru anumite reparații, costurile nu vor tocmai cele mai mici. Dacă ai noroc însă și știi să alegi o mașină second hand perfect funcțională, nu vei avea probleme foarte des.

Vezi care sunt toate variantele disponibile spre vânzare pe platforma noastră, accesând simplu secțiunea Caută sau cea de Mașini Second Hand.

Astăzi ți-am pregătit o listă de mașini premium pentru care chiar merită să dai 10.000 euro, chiar dacă sunt modele mai vechi și sunt fabricate chiar și acum 11-12 ani.

Audi A8 are cu siguranță un cuvânt de spus în clasa de lux. Cu o personalitate incomparabilă, performanțe tehnice deosebite și linii de design care arată calitate desăvârșită, atât la interior cât și la exterior, face furori chiar având și o vechime destul de mare. Un Audi A8 din 2008, cutie automată, 172.000 km, un motor de 5.2 l și 450 cp îl găsești la noi pe platformă la un preț de fix 10.000 euro. Dar mai există modele de A8 fabricate în ani anteriori chiar și cu 8.000 de euro.

Vezi toată lista de modele Audi A8 disponibile pe cautimasina.ro aici.

BMW Seria 7 inspiră cu siguranță putere și masculinitate. Seria 7 este construită la un standard ridicat, motoarele sunt eficiente, iar tehnologia de la bord este una dintre cele mai bune pe care le vei găsi. Un BMW Seria 7 din 2009, cu 239.000 km la bord și un motor de 3 l poate fi găsit la un preț de 9.900 euro.

Vezi toată lista de modele BMW Seria 7 disponibile pe cautimasina.ro aici.

Modelul de lux la Volkswagen, Phaeton, are un interior generos și linii de design care cu siguranță atrag privirile. Un model din 2010, un motor de 3 l și 240 cp este disponibil la un buget de 8.000- 10.000 de euro.

Vezi toată lista de modele Volkswagen Phaeton disponibile pe cautimasina.ro aici.

Din lista mașinilor de lux nu putea lipsi evident Mercedes-Benz Clasa S. Atunci când ne gândim la mașini din clasa premium cu siguranță ne vine în minte marca Mercedes Benz. Cu o atitudine impunătoare dar elegantă în același timp, variantele din Clasa S vor fi întotdeauna printre preferate atunci când vine vorba de mașini lux. Un model din 2007 îl poți găsi chiar la un buget de doar 8.000 de euro.

Vezi toată lista de modele Mercedes - Benz Clasa S disponibile pe cautimasina.ro aici.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

De ce sunt populare mașinile second hand
7 pași pentru a-ți pregăti mașina pentru vacanța de vară
Ce mașini decapotabile poți să alegi pentru vara 2021!
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
mașini care te fac sa te simți mai bogat pe timp de criza
Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
(P) 5 motive pentru a încheia o asigurare auto