brand

Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro

O mașină nouă nu se va compara niciodată cu una deja rulată din mai multe puncte de vedere. Deși și mașinile second hand pot să funcționeze la fel de bine ca cele noi, senzația de a fi primul proprietar și siguranța că nu se va strica nicio componentă pentru mulți ani, nu au termen de comparație.

Mulți dintre șoferii români se îndreaptă către achiziția de autoturisme deja rulate și acest lucru dintr-un considerent relativ simplu de ghicit: bugetul disponibil.

Există însă pe piață mașini noi care sunt cu mult mai ieftine decât unele second hand.

Am interogat anunțurile de pe platforma noastră și am găsit câteva modele foarte interesante care costă mai puțin de 9.000 de euro, prețurile fiind disponibile prin tichete rabla.

Verifică anunțurile pe care le-am găsit noi sau descoperă multe altele cu un simplu click în secțiunea Mașini Noi din platformă.

Dacia Logan

Dacia Logan rămâne în topul mașinilor noi care au cele mai scăzute prețuri. O variantă foarte interesantă este la noi pe platformă, la un preț de numai 8.160 euro. Cu un design nou, modelul dispune de echipamente practice și un portbagaj spațios. Modelul disponibil la noi pe site este un Logan Seria Limitata Plus SCe 73CP din 2019, motor de 1.5 l, 73 CP, benzină, cu aer condiționat cu reglare manuală, proiectoare de ceață, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, iluminare portbagaj, Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth, audio streaming Hill Start Assist.

Renault Clio

Un Renault Clio din 2020 poți să îl găsești la noi pe platformă cu 8.600 euro și este o mașină perfectă pentru întreaga familie, spațios și cu un consum optim. Modelul disponibil pe cautimasina.ro cu un motor de 0.9 l și 75 CP este echipat cu ABS cu repartiție electronică de frânare și asistență la frânarea de urgență (AFU), Sistem de stabilitate electronică a autovehiculului (ESP), Sistem de asistență la pornirea din pantă (HSA), Tempomat regulator de viteză (cruise control) și limitator de viteză. Are computer de bord, airbag-uri frontale și laterale cap/torace pentru șofer și pasager față.

Toyota Aygo

Un model de Toyoya Aygo din 2021, motor de 1 l și 72 CP o găsești la o super ofertă de 8.800 euro. De la sisteme inteligente de siguranță la funcții interioare intuitive, fiecare Toyota părăsește fabrica cu o multitudine de echipamente esențiale. Dispune de airbag-uri cu sistem de protecție suplimentar (SRS) - 6 airbag-uri, sistem de frânare anti-blocare (ABS), avertizare la frânarea de urgență (EBS), sistem asistență plecare din rampă (HAC), sistem de control al stabilității vehiculului (VSC), sistem Bluetooth® Handsfree, faruri cu ghidaj luminos față cu LED, sistem de aer condiționat, închidere centralizată și multe altele.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

5 avantaje ale mașinilor noi pe care nu ai cum să nu le remarci
Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Mașini pentru șoferi începători
Mașini cu motoare diesel performante care costă sub 8.000 euro
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 5 mașini cu un consum mai mic de 3.5 litri/100 km
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021