brand

Mașini pentru șoferi începători

Pentru șoferii începători probabil cea mai mare teamă este aceea de a nu zgâria mașina sau de a fi implicat în coliziuni ușoare la semafor sau în parcare.

De aceea, pentru a fi cât mai relaxat, dincolo de a respecta regulile de circulație și de a lua în calcul toate lucrurile învățate la școala de șoferi, probabil cel mai bine ar fi să alegi să achiziționezi o mașină second hand, dacă ești începător.

Și nu, nu îți face griji, mașina nu se va defecta din momentul în care o vei porni dacă este una deja rulată. O mașină second hand poate funcționa perfect din punct de vedere tehnic la fel ca o mașină nouă. Singura diferență este că probabil vei descoperi câteva zgârieturi în exterior și evident câteva alte semne ale trecerii timpului.

Cu siguranță o mașină nouă va arăta impecabil și va avea toate opțiunile perfecte însă o mașină deja rulată poate funcționa la fel de bine și poate oferi și confortul psihic de a conduce mai relaxat chiar dacă nu ai încă experiență.

Echipa cautimasina.ro a făcut un research printre cele 180.000 de anunțuri cu vânzări de mașini noi și mașini second și am selectat o listă de mărci și modele pe care le considerăm potrivite pentru șoferii începători.

Seat Ibiza

Seat Ibiza se livrează în șase motorizări pe benzină de la 1,2 70CP la 1,8 180CP și alte cinci pe motorină de la 1,4 TDI 70CP la 1,9 TDI 160CP. Este o mașină perfectă de oraș, cu un design fresh și tineresc și un consum care sigur îți va plăcea. Mai mult este foarte ușor de condus, confortabil dar și foarte ușor de parcat.

Opel Corsa

Opel Corsa este cu siguranță autoturismul perfect pentru viața de oraș. Potrivită atât pentru doamne, cât și pentru domni, Corsa este practică, fiabilă, are toate dotările pentru un condus confortabil și are dimensiuni mici, deci îți va fi foarte ușor să apreciezi distanța față de cel din fața ta sau să parchezi.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golful este unul dintre cele mai întâlnite modele care străbat drumurile din România. Fiabile, cu cheltuieli reduse de întreținere, un consum optim și un design inspirat, aceste modele de mașini second hand sunt printre cele mai alese de șoferii începători.

Audi A3

Audi A3 este un model care cu siguranță va ajuta șoferii fără experiență. Excepțional din punct de vedere confort în timpul condusului, dar și opțiunile pe care le are mașina și dimensiunile reduse fac ca Audi A3 să fie considerată o variantă bună pentru cei începători.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Mașini cu motoare diesel performante care costă sub 8.000 euro
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 5 mașini cu un consum mai mic de 3.5 litri/100 km
Cele mai bune 3 SUV-uri produse vreodată
Topul mașinilor care se strică cel mai rar
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Cele mai ieftine mașini noi pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2021