brand

Top mașini second hand cu transmisie automată

Dacă acum câțiva ani cutiile automate erau considerate dotări de lux și le vedeam doar pe mașinile din gama premium, astăzi din ce în ce mai mulți producători de clasă medie adoptă și o astfel de versiune pentru modelele pe care le propun.

Și asta dintr-un motiv foarte simplu: din ce în ce mai mulți șoferi își doresc o mașină care are cutie automată mai ales când aleg să o achiziționeze pentru a o folosi cel mai mult în mediul urban. Nu numai că le dă un plus de confort pentru că nu mai este nevoie să schimbe vitezele manual la câteva secunde într-o oră de vârf în oraș, ci cutia automată va avea un impact și asupra consumului de carburant care va fi mai mic.

Echipa cautimasina.ro a ales pentru astăzi câteva modele de mașini second hand care au cutie automată și pe care chiar merită să le cumperi, dacă vrei să uiți și tu de pedala de ambreiaj și de schimbarea manuală a vitezelor.

Seat Ibiza

Seat Ibiza DSG este cu siguranță varianta perfectă pentru o mașină mică de oraș care are și transmisie automată. Nu numai că are un design frumos și este destul de sprintenă pe străzile înguste ale orașului, dar cutia de viteze automată cu care este echipată îți va oferi un confort sporit.

Peugeot 308

Peugeot 308 a fost echipat cu cutie automată cu șase trepte, atât variantă compactă, cât și break. Transmisia automată și motorul economic de 1.6 HDI și 110 CP fac ca Peugeot 308 să fie o soluție perfectă pentru viitoarea ta mașină de oraș.

Dacia Sandero

Dacia Sandero Stepway Easy-R oferă opțiunea unei cutii de viteze robotizate numită Easy-R. Deși nu este la fel de omogenă ca o cutie de viteze automată, te scapă de utilizarea ambreiajului și schimbarea treptelor de viteză atunci când ești în aglomerație. Avantajul este că poți trece oricând la modul manual și să preiei controlul. Easy-R poate fi pusă pe motorizările de 0.9 TCE 90 CP sau 1.5 dCi 90 CP.

Mercedes-Benz Clasa A

Mercedes Clasa A cu transmisia sa automată cu dublu ambreiaj 7G-DCT este cu siguranță un model cu un design rafinat, dar foarte eficient și din punct de vedere consum și emisii. De asemenea, de-a lungul timpului nu s-au raportat probleme de fiabilitate, ceea ce face ca acest model să fie cu siguranță o opțiune de luat în calcul dacă vrei să treci la o mașină echipată cu cutie automată.

Toyota Prius

Toyota Prius este excelentă pentru cei care își doresc atât un model hibrid cât și unul care are transmisie automată. Consumul redus și confortul evident sporit fac ca Prius să fie cu adevărat o mașină perfectă pentru aventurile tale urbane, dar și pentru performanțele din afara orașului.

Pe platforma noastră poți găsi însă mult mai multe mărci și modele cu transmisie automată care ar putea să îți atragă atenția sau despre care să consideri că ți s-ar potrivi mai bine. Descoperă-le pe toate folosind butonul de Căutare din site și bifează ”transmisie automată”.

În acest moment pe cautimasina.ro sunt disponibile peste 28.000 de anunțuri cu vânzări de mașini noi sau mașini second hand care sunt echipate cu o cutie automată.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 5 mașini cu un consum mai mic de 3.5 litri/100 km
Top 5 cele mai fiabile motoare din toate timpurile
Cele mai bune 3 SUV-uri produse vreodată
Topul mașinilor care se strică cel mai rar
Diesel sau benzină?
Cele mai ieftine mașini noi pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2021