brand

5 avantaje ale mașinilor noi pe care nu ai cum să nu le remarci

CautiMasina.ro

Știm cu toții că se dă constant o adevărată luptă între mașinile noi și cele second hand atunci când ne hotărâm să ne achiziționăm propriul autoturism.

Deși bugetul disponibil este de regulă principalul criteriu în funcție de care decidem ce alegere să , cu siguranță mașinile noi au avantaje greu de ignorat și care le depășesc pe cele ale autoturismelor deja rulate.

Unde mai pui că în funcție de marca și clasa pe care o alegem, putem găsi mașini noi care sunt cu mult mai ieftine decât cele second hand din categorii mai de lux.

În acest moment găsești pe cautimasina.ro 3000 de mașini noi cu prețuri începând cu 8000 de euro. Citește descrierile avansate pe care ți le punem la dispoziție pentru fiecare anunț în parte și decide care ți se potrivește mai bine. Sigur, poți oricând să le compari cu mașinile second hand pe care le găsești pe platformă.

Astăzi ți-am pregătit o listă cu 5 avantaje ale mașinilor noi pe care îți va fi cu siguranță greu să le ignori. Citește-le înainte să decizi ce autoturism ți se potrivește mai bine, nou sau rulat.

1. Ești primul care va conduce mașina

Senzația de a fi primul proprietar al unei mașini abia ieșite de pe poarta fabricii cu siguranță nu se compară cu nimic. Exteriorul și interiorul impecabile, toate componentele noi și perfect funcționale nu au cum să treacă neobservate.

2. Nu vei avea probleme cu reparațiile

Drumurile la service în primii ani se vor reduce pentru a schimba doar consumabilele. Cu o mașină nouă vei putea să ai siguranța că părți importante ca motorul nu se vor defecta prea curând. Îți poți planifica oricât de multe drumuri și vacanțe îți dorești și mai ales, oricât de departe, plecând la drum cu încrederea că vei fi în siguranță.

3. Ai parte de garanție

În acest moment majoritatea producătorilor și dealerilor auto oferă garanție cu privire la funcționalitatea impecabilă a mașinii de la 5-7 ani. Deși sunt rar întâlnite cazurile, dacă întâmpini dificultăți din punct de vedere tehnic, nu va trebui să achiți tu costurile cu reparațiile. În unele cazuri grave, mașina poate fi chiar înlocuită cu una nouă.

4. Consum eficient

Modelele noi sunt construite folosind tehnologii noi și în standarde de calitate mai mari decât modelele care au fost produse acum 10 ani de exemplu. De la an la an cresc nu numai performanțele tehnice ale mașinilor sau opțiunile diverse cu care acestea sunt echipate, ci sunt și mai eficiente din punct de vedere consum și emisii.

5. Ai ultimele sisteme de siguranță și opțiuni multimedia

Sistemele de siguranță sunt foarte importante atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Mașinile noi îți vor oferi întotdeauna siguranța că sunt construite și testate urmând cele mai noi norme și legi acceptate la nivel mondial. De asemenea, diversele opțiuni tehnologice cu care sunt echipate modelele de ultimă generație sunt altele decât cele pe care le vei găsi la un autoturism deja rulat.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Mașini pentru șoferi începători
Mașini cu motoare diesel performante care costă sub 8.000 euro
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 5 mașini cu un consum mai mic de 3.5 litri/100 km
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Cele mai ieftine mașini noi pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2021