brand

Ce mașini decapotabile poți să alegi pentru vara 2021!

CautiMasina.ro

Vara 2021 este aici!

Mult așteptata perioada de relaxare, mai ales după un an în care am avut mai multe restricții ca oricând din cauza pandemiei de Coronavirus, în sfârșit se întâmplă.

Și ce mașini sunt mai potrivite pentru vară decât niște decapotabile cu care să atragem toate privirile?

Deși nu sunt prima opțiune atunci când ne hotărâm să achiziționăm un autoturismul, cabrioletele, indiferent că sunt mașini noi sau second hand, au farmecul lor aparte care nu poate fi egalat de niciun alt model.

Suntem convinși că ai visat dintotdeauna cum ar fi să conduci către cele mai însorite drumuri și cele mai relaxante vacanțe o decapotabilă roșie ca focul, cu linii de design unice și care să îți ofere cea mai mare senzație de libertate.

De aceea, astăzi ne-am gândit să îți prezentăm câteva modele pe care poți să le găsești pe platforma cautimasina.ro, la bugete mai mici sau mai mari.

Dacă vrei să vezi toate modelele de mașini decapotabile disponibile la noi pe site, te invităm să accesezi secțiunea Caută. Vei găsi în acest moment 860 de anunțuri disponibile cu prețuri de la 1400 euro pentru un Ford Street ka din 2002 până la un Ferrari 488 din 2018 la un preț de 250.495 euro.

Fiat 500 și mai ales unul decapotabil cu siguranță atrage toate privirile. O mașină micuță de oraș, dar cu o personalitate puternică este potrivită pentru orice doamnă sau domnișoară elegantă dar și îndrăzneață în același timp. Varianta cabrio este cu atât mai impresionantă și vei atrage instant toate privirile. Modelul găsit pe cautimasina.ro este din 2021, are doar 22 km, un motor de 1,3 l și costă 20.230 euro.

La un preț mult mai accesibil, poți găsi un Mini Cooper Cabrio din 2004, benzină, un motor de 1.6 l și 115 CP la un preț de doar 3.750 euro. Cu o alură sportivă, roșie ca focul și un interior confortabil, acest model este perfect pentru plecările tale de weekend la mare.

Mazda MX-5 este un etalon pentru mașinile cabrio. Cu linii sportive și componente care o fac să pară ca mașinile de pe pistă, nu vei trece neobservat. Un model din 2015 costă îl găsești la noi pe site la un preț de 12.200 euro.

Volkswagen Eos este un model frumos care se bucură de fiabilitatea și calitatea motoarelor făcute de Volkswagen. O mașină perfectă pentru oraș, atât pentru domni cât și pentru doamne și poate avea un preț mai mic decât crezi. Un model de 2010, cu cutie automată, 140 cp și un motor de 2 l îl găsești la un preț de 7.700 euro.

Un Audi A3 cabrio este mașina care te va cuceri instant. Calitatea interiorului și a exteriorului, performanțele motorului și opțiunile tehnice diverse sunt păstrate și la acest model, așa cum ne-a obișnuit de altfel producătorul german pentru toate modelele sale. Un model din 2013 poate fi găsit la un preț de 12.900 euro.

Nu putea lipsi din lista noastră o cabrioletă de la BMW. Cu o alură sportivă și puternică, un model de BMW Seria 3 cabrio va face furori. Un astfel de model ce are un motor de 2 l, 177 cp, fabricat în 2009 îl găsești la un preț de 8.800 euro.

Ție ce model cabrio ți-ar plăcea să conduci vara asta?

Verifică toate ofertele disponibile de pe platforma cautimasina.ro aici!

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
5 avantaje ale mașinilor noi pe care nu ai cum să nu le remarci
Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Mașini cu motoare diesel performante care costă sub 8.000 euro
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021