brand

Top SUV-uri fiabile

Top SUV-uri fiabile

SUV-urile au început să câștige tot mai mult teren în preferințele românilor. Folosite atât pentru oraș cât și pentru călătorii înafara lui, mașinile puternice și cu garda ridicată sunt pe listele de achiziție ale șoferilor din România și le vedem tot mai des pe străzile patriei.

Deși cheltuielile de întreținere sunt mai mari decât pentru mașinile de clasă medie, condusul la volanul unui SUV este net superior iar siguranța pasagerilor este mai ridicată. În plus, multe dintre ele sunt fiabile, adică proiectate să reziste mulți kilometri fără să ai grija reparațiilor.

Echipa cautimasina.ro a făcut o listă cu cele mai fiabile SUV-uri pe care le poți achiziționa, fie că acestea sunt din categoria mașini noi, fie că sunt deja rulate.

Verifică toate anunțurile de pe platformă și cu siguranță vei găsi un model care să te reprezinte și care să îți îndeplinească toate așteptările și nevoile.

Toyota Land Cruiser a fost proiectat să reziste pentru o perioadă de 25 de ani și este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri la nivel european. Spațioasă, sigură și rezistentă în timp, acest autoturism te va purta pe multe drumuri fără să ai grija service-ului. Asta, bineînțeles dacă respecți calendarul reviziilor. Cu un motor de 3 l varianta diesel și 125 CP, consumul urban este estimat la 13 l/100 km.

Volvo XC40 a avut în 2020 scorul de fiabilitate de 98% acordat de „Driver Power survey” în baza preferințelor șoferilor. Dincolo de faptul că este rezistent, acest model este unul foarte sigur pentru șofer și pasageri. Include sisteme de siguranță precum Pilot Assist, City Safety, atenționarea la părăsirea benzii de mers și alerte Cross Traffic cu suport de frânare.

Mercedes GLC are cele mai puține defecțiuni conform celebrului top german TUV. Nu numai că este o mașină elegantă și prestigioasă, dar este și una foarte sigură și construită așa cum trebuie. Motorul este atent rafinat iar liniile exterioare și interioare de design nu dezamăgesc. Consumul mediu este 12.4 la un motor de 4 l, benzină și 510 CP și ajunge la 100 km în 3.8 secunde.

Subaru Outback este declarat unul dintre cele mai fiabile SUV-uri. Modelul excelează în ceea ce privește interiorul și confortul, caracterul practic, manevrabilitatea și siguranța.

Audi Q5 este un model fiabil cu linii de design care atrag atenția și este perfect pentru viața de oraș. Spațios, confortabil și cu opțiuni de ultimă generație, așa cum ne-a obișnuit Audi, Q5 este un model ce merită cu adevărat cumpărat.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 10 cele mai fiabile mașini second hand 2021
Topul celor mai economice SUV-uri
Top 7 cele mai ieftine crossovere noi din România
Mașini second hand de oraș care merită un buget de 10.000 de euro
10 mașini fiabile pe care nu vrei regreta că le-ai cumpărat
6 sfaturi pentru a obține cele mai mari reduceri la cumpărarea unei mașini
Care sunt cele mai sigure mașini
65 de modele au intrat în cursa pentru Mașina Anului 2022
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Ce model de mașină să cumperi dacă este pentru prima oară când te urci la volan după absolvirea școlii de șoferi?
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021