brand

Mașini second hand de oraș care merită un buget de 10.000 de euro

Mașini second hand de oraș care merită un buget de 10.000 de euro

Este știut faptul că în primii 2, 3 ani un autoturism nou se poate deprecia chiar și cu până la 30%. De aceea, dacă nu vrei să pierzi niște bani și să ai un vehicul aproape nou, ar fi mult mai indicat să te îndrepți către achiziționarea unei mașini second hand.

Un buget de 10.000 de euro poate fi suficient nu numai pentru a-ți cumpăra o mașină nu mai veche de 2018, ci și una care să fie fiabilă, perfectă pentru oraș și destul de ușor de întreținut. Asta, mai ales dacă nu ești interesat să plătești mai mult brandul decât calitățile tehnice și confortul.

Astăzi îți propunem o listă cu mașini de oraș pentru care merită să plătești 10.000 de euro.

Peugeot 208 cu un preț mediu de 9.500 de euro pentru un model fabricat în 2018, emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, noul 208 captează cu adevărat atenția.

Micuța franțuzoaică nu numai că este foarte cochetă, ci are și note foarte bune la testele de fiabilitate. Motorul de 1.2 l și cei 83 CP, dar și dimensiunile reduse o fac de asemenea, perfectă pentru oraș.

Volkswagen Polo este sportiv, fiabil şi are o personalitate puternică. Partea frontală nouă pare şi mai dinamică, datorită capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale îi conferă o lăţime vizuală mai accentuată. Alura sportivă, dimensiunile compacte şi consolele scurte sunt semnele senzaţiilor speciale pe care le vor trăi cei care vor conduce această maşină. Un model fabricat în 2018, cu 70.000 km la bord, un motor de 1.5 l și 75 CP poate fi achizționat la un preț mediu de 7.500 de euro.

Poți găsi un Renault Twingo din 2018 la un preț de chiar de 7.000-7.500 euro și singura modalitate de a-l achiziționa din România este să alegi o astfel de variantă second hand, pentru că Renault România nu îl importă. Motorul de 1 l și puterea de 69 CP pe o caroserie micuță și cu o greutate de 940 kg te asigură că va avea prestații tehnice destul de bune și că nu vei avea probleme cu service-ul. Nu mai vorbim despre designul tineresc care va avea lipici cu siguranță și va atrage priviri admirative.

Experiența la volanul unui Ford Fiesta condus în oraș este cu adevărat mulțumitoare. Bazându-se pe performanță, calitate și sisteme avansate de siguranță, această mașină îți va îndeplini toate nevoile și pretențiile. Un model din 2018 și cu un rulaj de 90.000 de km poate costa în jur de 8.500 de euro.

Kia Picanto se descrie ca fiind un automobil perfect pentru oraș și așa și este. De dimensiuni mici, dar cu performanțe tehnice mulțumitoare, confort și diverse sisteme de siguranță și tehnologia pe care o înglobează, Kia Picanto te va cuceri instant. Iar prețurile sunt mai mult decât bune: un model din 2018 costă în jur de 6.000 de euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

10 mașini fiabile pe care nu vrei regreta că le-ai cumpărat
5 modele de mașini electrice apreciate de români în 2021
Care sunt cele mai sigure mașini
Top 5 mașini noi care costă puțin
Mașini hibrid pe care le poți cumpăra din România
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro