brand

Top 5 mașini noi care costă puțin

Top 5 mașini noi care costă puțin

Mașinile noi vin la pachet cu niște caracteristici care nu pot fi egalate de autoturismele deja rulate. Tehnologiile folosite sunt de ultimă oră, au un consum mai redus, sunt mai puțin poluante iar un interior abia ieșit din fabrică nu se poate compară niciodată cu unul al unei mașini ce a mai fost condusă.

Deși există preconcepția că mașinile noi sunt automate și foarte scumpe, în funcție de clasa pe care ți-o dorești însă și de marcă, acestea pot fi cu mult mai ieftine decât modele de autoturisme second hand ce fac parte din segmentele premium.

De aceea, dacă ești în căutarea unei mașini, ar trebui să iei în calcul și achiziția unui model nou nouț, fără să îți faci griji prea mari pentru buget, mai ales dacă ai nevoie de o mașină de oraș, din clasa mică sau medie.

Am selectat pentru tine câteva modele de mașini fabricate în 2021 ce le poți găsi la prețuri mai mici de 11.000 de euro pe platforma cautimasina.ro și care cu siguranță se vor dovedi excelente din punct de vedere performanțe, dar și estetică.

Toyota Aygo este o mașină de mici dimensiuni, ideală pentru orașele aglomerate, în care încap patru persoane. Motorul pe benzină de 1 l dezvoltă 72 CP și are un consum mixt de 4 l la 100 km și poate fi achiziționată începând cu 8.800 de euro în anunțurile de pe platforma cautimasina.ro.

Citroen C3 vine în 2021 cu o variantă ce beneficiază de motoare de ultimă generație, performanțe eficiente și certificate conform Euro 6. Este, de asemenea, echipat cu tehnologii de vârf, aducând în premieră tehnologia ConnectedCAM Citroën™. Are de asemenea sisteme de siguranță avansate ce sporesc sentimentul de siguranță în călătoriile zilnice și asigură manevrarea mai ușoară a mașinii. Un model din 2021 cu un motor de 1.2 l, benzină, cutie manuală și 83 CP îl găsești pe cautimasina.ro la un preț de 9.890 euro.

Liniile fluide, profilul dinamic, aripile sculptate și noul sistem de iluminare full LED ale noului Renault Clio te vor captiva de la prima vedere. Vei descoperi confortul și plăcerea de a conduce atât în oraș, cât și în exterior. Iar acest model extraordinar de clasă mică este și sigur, sistemul de frânare automată de urgență cu protecție pentru pietoni, oferind protecție în orice situație. Un model din 2021, cu un motor de 1 l, cutie manuală și 65 de CP l-am găsit pe platforma cautimasina.ro la un preț de 10.450 de euro.

Noul Peugeot 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât cu capota lungă și liniile sale îi oferă un aspect sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, ramele geamurilor vopsite în negru lucios, precum și jantele cu inserții, noul 208 captează cu adevărat atenția. La interior, datorită noii generații PEUGEOT i-Cockpit 3Di vei putea experimenta condusul agil și intuitiv. Are un volan compact cu butoane de control integrate, panou digital de bord 3D complet configurabil și un ecran tactil HD de 10". Destinat traficului urban, 208 este dezvoltat pe baza platformei modulare CMPi/eCMPi, oferindu-ți libertatea de a alege între un motor cu combustie internă (benzină/motorină) și un motor electric. Îl poți găsi pe cautimasina.ro la un preț începând cu 10.700 de euro.

Noul Hyundai i20 se remarcă prin designul actualizat, cu o grilă frontală de tip cascadă, care se extinde spre părțile laterale, ceea ce accentuează dimensiunile generoase ale exteriorului. Are tehnologii noi pentru funcții de conectivitate și sisteme de siguranță avansate care te vor cuceri instant. Cea mai performantă motorizare este 1,0 T-GDi, în variantele de 100 CP sau 120 CP, disponibile și cu un propulsor m-hybrid de 48 V. La baza gamei se află motorizarea 1,2 MPi, care dezvolta o putere de 84 CP și pe care o poți găsi la un preț de 10.750 euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Mașini decapotabile care costă mai puțin de 3.500 de euro
Mașini hibrid pe care le poți cumpăra din România
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro