brand

Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele

Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele

Suntem la jumătatea anului 2021 și ne-am gândit să facem o mică recapitulare a celor mai recente apariții în materie de mașini noi.

Deși, ca în majoritatea domeniilor economice, anul 2021 a debutat cu scăderi în ceea ce privește achiziția de autoturisme, producătorii au propus ca în fiecare an noi modele.

Iată care au principalele lansări ale lui 2021 și care sunt cele care mai urmează pentru a vedea dacă îți plac și dacă ți s-ar potrivi și tie.

Între timp, poți să cauți mașini noi și second hand pe platforma noastră, completând câteva criterii de interes pentru tine, accesând secțiunea Caută.

Februarie a adus pe piață un nou model electric de la BMW, SUV-ul iX3. Tot în zona SUV-urilor electrice, februarie a adus facelift-ul pentru Jaguar E-Pace, în timp ce Toyota lansa modelul hibrid C-HR GR Sport Electric Hybrid 2.0. KIA a confirmat la rândul ei lansarea modelelor Sorento Plug-in Hybrid și facelifturile pentru Stonic și Stinger.

În martie, a venit momentul lansării și pentru noua Dacia Spring destinată companiilor de car sharing, urmând ca în toamnă să fie disponibilă și varianta pentru persoane fizice. Mașina îmbină valorile fundamentale ale mărcii Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Te vei bucura de o călătorie plăcută și silențioasă și de un confort inegalabil, atât în oraș, cât și în afara acestuia.

Volkswagen a lansat la rândul lui mult așteptatul ID.4, fratele mai mare al lui ID.3.

BMW a lansat în martie și Seria 4 Cabriolet, model care, în afara unui puternic V8, va putea fi achiziționat strict cu sisteme de propulsie mild-hybrid. Primăvara a continuat pentru BMW cu lansarea spectaculosului modelului M5 CS care are în dotare „cel mai puternic motor de serie care a purtat vreodată sigla BMW”, apoi cu sportivele M3 și M4.

Marca Mini a venit cu facelifturi cu 3 și 5 uși ale celui mai mic model din gamă, iar Lexus a adus pe piața românească un nou LS.

Toyota a lansat noul Highlander Electric Hybrid și pick-up-ul Hilux.

Primăvara a mai adus pentru șoferii din România și lansările modelelor Renault Megane, Koleos și Trafic, toate sub forma unor facelift-uri, dar și pe cele ale Opel Crossland, Mokka și, mai ales, versiunea electrică a acestuia din urmă Mokka-e.

Vara lui 2021 va fi și ea plină de lansări ale unor noi modele. Mercedes-Benz va lansa noile EQS și AMG EQS, Clasa S Maybach și Clasa S 580 e. De asemenea, se confirmă și lansarea noii Clase C, dar și a facelift-urilor pentru CLS, AMG CLS 53 și AMG GT 4-Doors Coupé.

De asemnea, din această vară va fi disponibil și noul Lexus LC Convertible, Audi Q5 Sportback și Audi SQ2 facelift. Spaniolii de la Seat vor lansa în această vară facelift-uri ale modelelor Arona și Ibiza.

În ceea ce privește toamna lui 2021, pentru piața din România, vedeta va fi cu cu siguranță Dacia Spring.

BMW va mai lansa noul X3, urmat de un facelift al modelului X4 care va avea în dotare noi sisteme de propulsie mild-hybrid, plug-in hybrid și electrice.

La rândul său, Mercedes-Benz va lansa sportivul AMG SL.

Pentru cei care sunt interesați de mașini de oraș, toamna 2021 anunță un nou model Skoda Fabia, versiunea Cross a Toyotei Yaris și un facelift al lui Volkswagen Polo.

În ultima parte a anului 2021 sunt așteptate câteva noi modele cel puțin interesante: noul SUV electric produs de BMW, noul iX, modelul electric UX de la Lexus și noul ID.5 de la Volkswagen.

Mercedes-Benz va lansa AMG C63 și vom avea și două noutăți Lexus, NX și ES facelift.

În ceea ce privește Land Rover, principalele noutăți vor fi Discovery facelift, Discovery Sport, Evoque, și Velar cu motorizări PHEV, iar spre finalul anului este preconizat și noul Range Rover.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Ce mașină îți poți cumpăra cu 3.000 de euro
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
mașini care te fac sa te simți mai bogat pe timp de criza
Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro