brand

Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro

Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro

Momentul în care iei permisul nu poate fi depășit decât de momentul în care îți și achiziționezi prima mașină în ceea ce privește intensitatea trăirilor și a emoțiilor. Dacă ești gata să renunți la aglomerația din mijloacele de transport în comun și la tips-urile date taximetriștilor, avem vești bune pentru tine.

Chiar dacă bugetul tău nu este foarte mare, vei găsi cu siguranță un autoturism potrivit care să îți îndeplinească toate nevoile.

Echipa cautimasina.ro a selectat pentru tine mașini second hand perfecte pentru titulatura de ”prima mașină” la un buget de 5.000 de euro și un an destul de bun astfel încât vechimea mașinii să nu îți dea bătăi de cap cu servisare, 2015.

Mai jos ai o listă cu recomandările noastre, pe care le găsești pe platformă cu o simplă căutare. Nu uita să verifici secțiunea de Oferte pentru a găsi cel mai bun preț.

Așadar, verifică mai jos ce mașini second hand care costă 5.000 euro și care sunt fabricate în 2015 am găsit pe cautimasina.ro.

Îți spunem încă de pe acum că sunt perfecte pentru mersul la birou, pentru ieșirile cu prietenii sau pentru plimbările tale, oricât de lungi ar fi acestea.

Începem lista cu marca autohtonă, Dacia Logan. Spațioasă la interior, ușor de condus și cu cheltuieli de întreținere mici, se poate încadra cu succes pe lista de prima ta mașină. Nu îți va da prea multe bătăi de cap și o vei repara cu bani puțini, în caz că, fiind șofer începător îi vei mai face mici zgârieturi.

Modelul găsit de noi are un motor de 1.2 l, 75 CP, 70.200 km în bord, benzină și este manuală. În oraș are un consum de 7.4 l/100 km, în timp ce cel mixt este de 5.8 l/100 km. De asemenea, portbagajul încăpător, de 510 l, îți va fi alături când vei pleca în prima ta vacanță cu propria mașină.

Dacă îți dorești o mașină cu un look ceva mai elegant, dar la fel de robustă pentru străzile aglomerate din orașe, te poți îndrepta către o Dacia Sandero. Cu același motor de 1.2 l și 75 CP ca și Logan-ul, Sandero este apreciat pentru designul lui mai elegant.

Dacă vrei o mașină nemțească, un Opel Astra nu este niciodată de nebăgat în seamă. Mașini fiabile, care și-au dovedit rezistența în timp, modele Astra te vor uimi cât de ușor se conduc și cât de rar va trebui să mergi la service. Dacă ai grijă să schimbi consumabilele la timp, Astra nu îți fac face probleme și te va conduce pe drumuri multe și sigure.

Modelul găsit de noi are 106.000 km, un motor de 1.6 l și 81 CP.

Skoda Fabia este la rândul său o mașină potrivită pentru șoferii începători dar și pentru a fi condusă în jungla urbană. De dimensiuni reduse, un consum moderat și cheltuieli mici de întreținere poate fi o alegere excelentă pentru prima ta mașină.

Modelul găsit pe cautimasina.ro are un motor de 1.5 și 90 CP. Consumul urban de doar 4l/100 km îți va fi cu siguranță pe plac și vei face economii la buget. De asemenea, portbagajul de 330 l va fi destul de încăpător pentru bagajele tale.

Din lista noastră nu putea lipsi unul din modele preferate de șoferii români: Volkswagen Golf. Recunoscut pentru fiabilitatea sa, consumul destul de bun pentru oraș și desgin-ul sportiv, Golful trebuie să candideze neapărat pentru ”prima ta mașină”. Mai mult, stă foarte bine la punctele pentru siguranță, atât pentru șofer cât și pentru pasageri iar performanțele tehnice și dotările cu siguranță te vor mulțumi.

Modelul găsit pe cautimasina.ro are un motor de 1.6 l, motorină și 77 CP.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Ce mașină îți poți cumpăra cu 3.000 de euro
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
mașini care te fac sa te simți mai bogat pe timp de criza
10 mașini ușor de parcat
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro