brand

10 mașini ușor de parcat

10 mașini ușor de parcat

Alegerea unei mașini este un proces destul de complex și pentru fiecare șofer există criterii diverse pentru care optează pentru un model în detrimentul altuia.

Dacă pentru unii contează puterea motorului sau ce tehnologii noi încorporează, pentru unii este mai importantă fiabilitatea mașinii și cât de ieftină este de întreținut.

Pentru aproape toți șoferii care conduc zi de zi în jungla urbană este însă foarte important un aspect: cât de ușor se parchează autoturismul.

Echipa cautimasina.ro ți-a pregătit astăzi o listă cu 10 mașini ușor de parcat pe străzile înguste ale orașelor.

Între timp, poți căuta modelele tale favorite de mașini noi sau second hand la noi pe platformă. Ai grijă să nu ratezi nici secțiunea Oferte pentru cele mai bune prețuri din piață.

  1. Ford Fiesta are dimensiunea redusă, pedalele moi, servodirecția ușoară și luneta care îți va oferi vizibilitate deplină în spate. Toate aceste calități te vor ajuta să parchezi foarte ușor.
  2. Audi A1 are o caroserie compactă, care nu se extinde cu mult dincolo de roți, deci îți va oferi posibilitatea să o manevrezi foarte ușor
  3. Toyota Yaris are dimensiunea perfectă pentru o mașină de oraș. Cu o formă compactă și redusă ca dimensiuni, are capacitatea de a intra în cele mai mici spații.
  4. Volkswagen Golf este preferat de români din toate timpurile. Ales de regulă pentru fiabilitatea sa, Golful oferă și o vizibilitate bună de jur-împrejur pentru că are geamuri mari, profunde și care păstrează unghiurile moarte la un nivel minim, ceea ce îl face și foarte ușor de parcat.
  5. Citroen C1 cu dimensiunea sa mică și vizibilitatea bună 360 de grade va fi de asemenea foarte ușor de parcat.
  6. Mini Cooper este de asemenea un candidat ideal pentru o mașină e oraș perfectă și ușor de parcat.
  7. Skoda Fabia oferă o poziție înaltă la volan, are o servodirecție ușoară și geamuri care oferă vizibilitate bună, deci îți va fi foarte ușor să realizezi și cea mai dificilă parcare laterală.
  8. Hyundai I20 se conduce foarte ușor și îți va oferi confort atât în timpul deplasării, cât și atunci când trebuie să o parchezi.
  9. Fiat 500 are dimensiuni reduse iar opțiunea de Servo City te va face pur și simplu să te îndrăgostești de cât de ușor poate fi de manevrat și cu câtă ușurință vei putea să faci parcările.
  10. Volkswagen Polo cu dimensiuni mult mai mici decât Golf îl face și mai ușor de parcat și strecurat prin toate locurile înguste.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

De ce sunt populare mașinile second hand
Ce mașini decapotabile poți să alegi pentru vara 2021!
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
mașini care te fac sa te simți mai bogat pe timp de criza
Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro