brand

Mașini decapotabile care costă mai puțin de 3.500 de euro

Mașini decapotabile care costă mai puțin de 3.500 de euro

Cabrioletele au atras dintotdeauna atenția, indiferent de modelul sau anul în care au fost fabricate. Când apar pe străzi pur și simplu toată lumea, de la mic la mare, le admiră.

Deși mașinile decapotabile sunt alese mai mult pentru aspectul și pentru performanțele lor tehnice decât pentru practicabilitate în sine, merită măcar o dată în viață să conduci un astfel de model.

Senzația de libertate pe care o oferă este într-adevăr de neprețuit.

Și dacă vrei să îți faci acest moft, dar nici să nu cheltui foarte mulți bani, cu puțină atenție și răbdare, poți găsi mașini second hand decapotabile care arată foarte bine, deși anul de fabricație nu este tocmai nou.

Ia în considerare toate sfaturile pe care ți le-am oferit de-a lungul timpului pe blogul nostru despre cum să cumperi cele mai bune mașini second hand și cu siguranță vei face o alegere care să te mulțumească.

Am fost și noi curioși și am vrut să vedem ce anunțuri de mașini second hand decapotabile există pe platforma noastră și care să coste mai puțin de 3.500 de euro.

În secțiunea Căutare, am setat un buget de maxim 3.500 de euro și am găsit 440 de anunțuri disponibile.

Iată ce modele de mașini second hand decapotabile ai putea să îți cumperi imediat:

Opel Tigra este un model simpatic, apreciată atât de domnișoare cât și de domni. Potrivită pentru oraș și plimbările cu prietenii sau ieșirile de weekend, un model fabricat în 2008, cu 200.000 de km, un motor de 1.8 l și 125 CP costă doar 2000 de euro. Merită o plimbare până la mare, nu-i așa?

Dacă ești fan Audi și ți-au plăcut dintotdeauna liniile sale sportive și elegante în același timp, ai ocazia acum să îți faci hatârul cu un Audi A4 varianta cabrio. Modelul găsit de noi costă 2.100 de euro, fabricat în 2003, benzină, un motor de 1.8 l și 160 CP.

Volkswagen Eos a făcut furori atunci când a apărut. Sportiv dar potrivit și pentru oraș, a fost alegerea multor șoferi care își doreau confortul unui autoturism de oraș, dar și estetica unei cabriolete. Modelul găsit de noi este fabricat în 2007, este pe benzină, are un motor puternic de 2 l și costă 2.250 euro.

Eleganța și confortul lui Peugeot 307 le poți testa chiar tu alegând un model care costă doar 2.250 euro. Este fabricat în 2006, are 172.000 km în bord și un motor de 2 l pe benzină.

BMW Seria 3 decapotabil rămâne o mașină de legendă. Suntem convinși că îl admirai de fiecare dată când îl vedeai pe străzi sau la semafoare. Îl poți conduce și tu cumpărând unul fabricat în 2006 cu 3.350 euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Mașini pentru bărbați de 30 de ani
Mașini sport sub 10.000 de euro
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro