brand

Mașini pentru bărbați de 30 de ani

Mașini pentru bărbați de 30 de ani

Dincolo de criteriile tehnice pe care le luăm în considerare atunci când achiziționăm o mașină, mai sunt și alte aspecte ce țin de emoțional, stil de viață și chiar vârstă.

Cu siguranță nevoile și gusturile la 30 de ani sunt diferite de cele de la 20 sau de la 50. Dacă la 20 de ani împrumutam mașina de la părinți sau cel mult ne-o lăsau nouă pe cea veche și achiziționau ei alta, la 30 de ani când suntem pe propriile picioare, avem cu totul alte așteptări de la un autoturism.

Motorul puternic, dotările extra, confortul cu care se conduce dar și fiabilitatea și cheltuielile reduse de întreținere sunt printre primele aspecte la care se gândesc bărbații de 30 de ani atunci când își aleg mașina. Designul și spațiul din interior sunt la fel de importante și bineînțeles trebuie îndeplinită și nevoia de afirmare și recunoaștere socială.

Așadar, ați ghicit: astăzi echipa cautimasina.ro s-a gândit să selecteze câteva modele care cu siguranță vor încânta orice bărbat tânăr de 30 de ani.

Le găsești pe toate pe platformă, completând criteriile relevante pentru tine în secțiunea Caută sau pur și simplu poți vedea ce prețuri imbatabile poți găsi în secțiunea Oferte.

BMW Seria 3 este simbolul masculinității și a cailor putere. Cu o alură sportivă, dotată cu opțiuni care clar aduce performanțe îmbunătățite, dar și cu un design care atrage priviri, Seria 3 cu siguranță trebuia să se afle pe lista noastră.

Ai la dispoziție un motor în 3, 4 și 6 cilindri cu tehnologia BMW TwinPower Turbo și minim 147 CP.

Audi A4 este perfectă pentru iubitorii de clasic și calitate. Elegant și confortabil, cu un design interior și exterior ireproșabil, Audi va rămâne mereu un etalon pentru bun gust, calitate și performanță. Motorul de 2 l dezvoltă 140 CP

Mazda 3 este o mașină care este la granița dintre elegant și sport, așadar le poți avea pe amândouă. Puternică, agilă și rezistență este echipată cu toate dotările necesare pentru a te face să te simți în siguranță la volanul ei.

Ai la dispoziție versiunea cu un motor: 2,0 litri cu 148 lb-ft și 155 CP și există, de asemenea, și o versiune de 2,5 litri cu mai mult de 180 de cai.

Nu putea lipsi din lista un model de la Volkswagen, recunoscută pentru fiabilitatea ei. Modelul Jetta cu siguranță îți va îndeplini toate nevoile și la volanul lui vei avea o imagine stilată și impresionantă.

Motorul de 1,4 litri TSI cu 184 lb-ft și 150 CP va fi cu siguranță pe placul tău.

Un model foarte interesant este și C-HR de la Toyota. Versatil, confortabil și cu un design sportiv îți va oferi tot ce ai nevoie de la o mașină. Motorul de 2,0 litri, 4 cilindri cu transmisie CVT-iS va fi perfect atât pentru drumurile tale în oraș, cât și pentru cele din afara lui.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Mașini sport sub 10.000 de euro
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Ce mașină îți poți cumpăra cu 3.000 de euro
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro