brand

Mașini sport sub 10.000 de euro

Mașini sport sub 10.000 de euro

Fiecare din noi înainte să devenim șoferi, încă de mici, am admirat mașinile sport pe care le vedeam în filmele de acțiune.

Și nu întâmplător, pentru că acest tip de autoturisme cu siguranță atrag atenția de la mic la mare.

Chiar dacă mulți dintre dintre noi alegem mai mult autoturisme din clasa medie pentru deplasările noastre prin oraș, mașinile sport au farmecul lor aparte: inspiră libertate, tinerețe și adrenalină pe care poți chiar tu să o controlezi.

Cu motoare puternice care efectiv ”te bagă în scaun” atunci când apeși pedala de accelerație și cu un design total diferit, mașinile sport sunt într-adevăr mai scumpe decât cele din clasa medie atunci când sunt lansate. Dacă ești însă pasionat și pur și simplu îți dorești un astfel de autoturism ai ocazia să alegi oricând unul din modelele de mașini second hand disponibile pe piață.

Așadar, astăzi am făcut pentru tine o selecție de modele de mașini sport second hand disponibile pe platforma noastră, cautimasina.ro.

Vei descoperi că chiar cu mai puțin de 10.000 de euro poți parca cât mai curând viitoare ta mașină care cu siguranță va atrage toate privirile. La fel ca în cazul oricărui autoturism rulat, prețurile variază în funcție de anul de fabricație, de numărul de kilometri, de starea tehnică, dar și de dotări și de motorizare.

Te invităm însă să găsești toate modelele disponibile accesând secțiunea Caută de pe platformă.

Volksagen Scirocco în două uși are niște linii și un design exterior care pur și simplu nu are cum să nu placă. Cu un motor de 2 l, benzină și 210 CP te va cuceri de la prima vedere, nu numai pe tine, ci și pe ceilalți participanți la trafic.

Un model din 2010 second hand costă între 8.000 - 10.000 euro.

Un alt model care stârnește admirație este Hyundai Coupe. Cu un design inedit și motorizări foarte puternice, această mașină este cu siguranță printre favoritele celor care iubesc mașinile sport. Pe lângă varianta clasică, ceva mai nouă și mai modernă este Hyundai Genesis Coupe, disponibilă cu tracțiune spate, iar un motor de 2.0 litri și 214 cai putere se vinde sub 10.000 de euro.

Un model care pare că nu se demodează niciodată, a fost, este și va fi admirat este Mercedes–Benz SLK. În două uși și cu linii exterioare executate perfect, este autoturismul sport potrivit atât pentru domni, cât și pentru doamne. Un model din 2009, cu o motorizare de 1.8 l și 183 CP poate fi găsit la un preț între 9.000-10.000 euro.

Alfa Romeo GT impresionează prin designul său și o poți achiziționa cu mult mai puțini bani decât modelele precedente. Un model din 2009, cu un motor de 2 l și 150 CP te poate costa doar 5.000 de euro.

Nu putea lipsi din listă Audi TT. Deși mult mai micuț ca dimensiuni ale caroseriei, cu un motor de 2 l dezvoltă până la 170 CP. Îi ia 7.5 secunde să ajungă la 100 km și consumul urban este de doar 7 l. Un model fabricat în 2010 costă între 9.500-10.000 euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Ce mașină îți poți cumpăra cu 3.000 de euro
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro