brand

10 mașini fiabile pe care nu vrei regreta că le-ai cumpărat

10 mașini fiabile pe care nu vrei regreta că le-ai cumpărat

Fiabilitatea este o caracteristică importantă atunci când achiziționăm o mașină, fie că aceasta este nouă sau second hand.

Mașinile care rezistă în timp și necesită cât mai puține reparații sunt pentru cei care vor să facă cu adevărat o investiție cu cap și să se bucure cât mai mult timp de beneficiile acesteia, fără să scoată frecvent bani din buzunar la service.

Dacă și tu vrei să cumperi o mașină nouă sau second hand, echipa cautimasina.ro a pregătit o listă cu cele mai fiabile 10 mașini la care merită cu adevărat să te gândești atunci când vine vorba de calitate și fiabilitate.

Skoda Octavia este o mașină perfectă pentru familie, ce se comportă bine atât în oraș, cât și în exterior. Cu o accelerație rapidă și sigură, mașina cehă este foarte stabilă și motoarele sunt cu adevărat rezistente. De aceea o și vedem atât de des pe străzile României.

Volkswagen Golf 6 este cu siguranță unul dintre modelele cele mai căutate de către șoferii români. O mașină echilibrată, ce se comportă excelent atât urban cât și în exterior și care nu necesită servisare foarte des este cu adevărat o mașină care ”ține cu casa”, așa cum se spune.

Volkswagen Passat B8 este ales de cei care vor să se bucure de performanțele și fiabilitatea motoarelor construite de Volkswagen și care își doresc și un spațiu mai generos. Specialiștii spun că varianta pe benzină 1.4 TSI - 150 de cai și diesel, varianta 2.0 TD de 150 de cai sunt cele mai bune opțiune pe care le-ai putea lua în considerare pentru achiziția unei mașini de durată.

Hyundai Elantra V este o mașină elegantă, spațiosă și fiabilă. Varianta de motorizare pe benzină, 1.6 MPI și 132 de cai este un motor cu care nu vei avea probleme.

Pentru cei care preferă autoturismele cu garda mai înaltă, un Suzuki Vitara IV benzină 1,4 turbo, 140 CP, automată și 4×4 îi va mulțumi pe deplin. Acest cross over nu numai că este executat perfect, dar te va mulțumi pe deplin atât când îl conduci în oraș, cât și în exterior.

La fiabilitatea componentelor tehnice, Honda CRV IV se clasează pe primele poziții în topurile de specialitate. Motorul clasic Honda, 4 în linie fără turbo cu o putere de 155 CP și un motor de 192 Nm, a demonstrat în timp o fiabilitate mai mare chiar și decât cea variantelor puse la dispoziție de constructorii germani.

Volvo XC60 este o mașină care pur și simplu strălucește. Cu un motor rezistent care pe benzină dezvoltă 254 CP în varianta T5 și 320 CP în versiunea T6 și diesel ce are 190 CP (D4) și 235 CP (D5), este cu siguranță o mașină cu care nu vei avea probleme pe termen lung. De asemenea, se află în topul sistemelor de siguranță pe care le are, ceea ce face ca marca Volvo să fie cea mai sigură de pe piață.

Construit pe aceeași tehnologie ca Volkswagen Golf, Seat Leon este o mașină de luat în calcul, mai ales că la exterior arată mai bine decât Golful și are prețul mai mic decât acesta.

Nu putea lipsi din listă renumitul Audi A4. O mașină din categoria premium, aflată la granița dintre elegant și sport, Audi A4 este o variantă care te va mulțumi pe deplin și care nu va avea nevoie de drumuri la service.

BMW Seria 5 este un echipat cu un motor senzațional, mai bun chiar și decât Audi A6 sau Mercedes Clasa E. Nu numai că are un design care atrage, este sportiv dar are și alura unei limuzine în același timp, Seria 5 este echipat și cu un motor fiabil cu performanțe îndelungate în timp.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Cele mai economice mașini de oraș
5 modele de mașini electrice apreciate de români în 2021
Care sunt cele mai sigure mașini
Top 5 mașini noi care costă puțin
Mașini hibrid pe care le poți cumpăra din România
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro