brand

Top 5 mașini perfecte pentru oraș

Opel Corsa

Sunt multe motive pentru care alegem să cumpărăm o mașină: libertatea de a pleca la orice oră din zi și din noapte către orice destinație, un drum confortabil până la birou sau școala copilului sau aventuri de weekenduri care să ne încarce cu adrenalină.

Ce caută cei mai mulți șoferi la o mașină sunt aspecte ce țin de confort, ușurința cu care se conduce și bineînțeles performanțele tehnice și dotările pe care le are aceasta.

Cautimasina.ro a integrat pentru tine toate anunțurile de vânzări auto noi și second hand postate în peste 160 de site-uri de profil din România, astfel încât să găsești mașina potrivită pentru tine, orice ți-ar plăcea sau ai avea nevoie.

Citește și articolele noastre despre cele mai ușor de întreținut mașini sau care sunt cele mai căutate mașini ale anului 2021.

An de an constructorii lansează modele de mașini noi special concepute pentru diversele nevoi ale șoferilor: fie că au motoare puternice cu accelerații uluitoare de câteva secunde până să atingă suta de kilometri, fie că au cele mai frumoase designuri și cele mai actuale soluții tehnologice.

Lansarea și crearea modelelor de mașini au trecut de mult de stadiul în care se urmărea doar îndeplinirea unui scop simplu: deplasarea din punctul A în punctul B în confort și siguranță.

Acum există câte un model pentru fiecare personalitate de șofer, astfel încât mașina să îndeplinească cât mai bine nevoile acestuia. Atât pe cele raționale, cât și pe cele emoționale.

Pe platforma noastră, găsești anunțuri de vânzări de autoturisme noi dar și mașini second hand din care este aproape imposibil să nu îți găsești ”perechea potrivită”.

Pentru că cele mai multe drumuri se fac în ”jungla urbană”, șoferii consideră oportun să aleagă mașini mici, de oraș, robuste, care să se strecoare cât mai ușor prin traficul infernal, care să consume cât mai puțin combustibil și evident să poată fi parcate cât mai facil posibil.

Echipa cauțimasina.ro ți-a pregătit un top pentru 5 mașini de oraș în care poți să te încrezi că vor fi partenerele perfecte pentru drumurile tale urbane:

Toyota Aygo este perfectă pentru drumurile tale de oraș. Cu un consum urban de doar 4,5 litri/100 km, are caracteristici de siguranță și dotări mulțumitoare: airbaguri pentru şofer şi pasager, ABS+EBD+BA, aer condiţionat, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă, Radio CD.

Volkswagen Golf este cu siguranță unul dintre modelele preferate de români, mai ales atunci când vine vorba de mașini second hand. Cu o alură destul de sportivă. este potrivit pentru drumurile urbane dovedindu-și în timp fiabilitatea și întreținerea ușoară. Nu se strică ușor și își păstrează calitățile tehnice în timp și are un consum de 8 litri/100 km.

Opel Corsa este o mașină simpatică pentru oraș, cu un design îndrăzneț și atletic, ușor de parcat și cu un consum de 4.5 l/100 km. Variantele noi se bucură de inovații tehnologice și confort premium, iar motorul are aceeași fiabilitate cu care a obișnuit publicul constructorul german.

Peugeot 107 are un consum urban de 5 l/100 km, 68 de cai putere şi o caroserie în stil coupe ceea ce îl face potrivit pentru şoferii care circulă mai mult în oraş. Dotările standard includ ABS, EBD, airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, servofrână şi faruri diurne cu LED.

Smart Fortwo, produs de fabricile Mercedes, are dimensiuni reduse ce îl face campion la ușurința cu care găsești loc să parchezi. Are un consum de 4.9 l/100 km și dotările standard includ airbaguri pentru şofer şi pasager, ABS şi sistem de frânare hydraulic cu dublu circuit, servo-asistat.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Cum verifici starea anvelopelor?
Impozitul auto în 2021: cât trebuie să plătești și unde
Cele mai bune mașini sub 5.000 euro
Află istoricul mașinii înainte să o cumperi! Verifică VIN-ul!
10 sfaturi pentru a-ți pregăti mașina pentru un drum lung
Cum să ai o mașină perfectă cât mai mult timp? Întreține-o!
Top 3 mașini ușor de întreținut din punct de vedere cheltuieli