brand

Cele mai bune mașini sub 5.000 euro

Iti doresti o masina dar nu ai un buget mare? Echipa CautiMasina.ro s-a gandit sa iti ofere un top al celor mai bune mașini second-hand sub 5.000 euro. Pentru acest top ne-am uitat la mașini de maxim 10 ani vechime și cu un rulaj maxim de 180.000 KM. Am facut acest lucru deoarece am dorit sa nu oferim chiar niste "rable" care, in curand, nu vor mai avea voie sa intre in marile orase, ci vrem sa propunem mașini bune care sa nu fie foarte uzate. In acelasi timp recunoastem ca exista, poate, și optiuni mai bune insa nu se incadreaza in criteriile noastre.

Ï

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf este, poate, cea mai populara masina din Europa in ultimul deceniu asa ca este foarte cautata chiar și ca masina second hand deoarece ofera un raport calitate/pret foarte bun. Majoritatea masinilor nu au avut probleme tehnice majore și sunt masina perfecta pentru cei care locuiesc intr-un oras aglomerat dar au nevoie de o masina mai spatioasa.

Daca esti in cautarea unui Volkswagen Golf, atunci la noi pe platforma poti sa gasesti toate anunțurile din Romania. Lista completa poate fii accesata aici.

Opel Astra

Opel Astra

Ramanem tot in zona de mașini spatioase de oras și astfel gasim pe Opel Astra, care la fel ca și Volkswagen Golf, este o masina fiabila, ce se ganseste "din abundenta" pe site-uri de anunțuri auto din Romania (ceea ce nu este un lucru rau deoarece cumparatorii au de unde sa aleaga cea mai buna masina pentru ei).

Doresti un Opel Astra dar nu ai timp sa verifici toate site-urile importante cu anunțuri din Romania? Daca da, solutia este foarte simpla, pe cautimasina.ro gasesti lista completa cu Opel Astra sub 5.000 euro.

Skoda Octavia

Skoda Octavia

Parasim un pic zona de masina de oras și ne indreptam atentia spre o alta masina iubita de romani, și anume, Skoda Octavia. O masina ieftina, dar fiabila oferita de grupul VAG și care este destul de incapatoare astfel inca sa satisfaca cele mai multe nevoie ale majoritatii clientilor.

Daca doresti un Skoda Oactavia atunci poti sa gasesti toate anunțurile disponibile din Romania aici.

Ford Focus

Ford Focus

Ford Focus este iarasi un exmplu perfect pentru o masina de familie compacata, insa cei de la Ford au resit sa o faca și putin sportiva. Asa ca daca esti in cautarea unei mașini fiabile, ieftine, cu tehnologie ok și cu un caracter sportiv, atunci cei de Ford au masina perfecta pentru tine.

O lisa completa cu toate Focus-urile sub 5.000 euro dar mai noi de 2011 poate fii gasita aici.

Dacia Logan

Dacia Logan

Terminam topul nostru cu Dacia Logan masina perfecta pentru toate nevoile. Logan-ul este fiabil, robust și foarte ieftin de intretinut, ofera spatiu interior decent si, poate cel mai bine pentru un posibil cumparator, se gasesc foarte multe oferte.

Daca te tenteaza sa-ti cumperi un Logan sub 5.000 euro, atunci poti gasi list completa cu toate ofertele din Romania aici.

Cele mai noi articole

Află istoricul mașinii înainte să o cumperi! Verifică VIN-ul!
10 sfaturi pentru a-ți pregăti mașina pentru un drum lung
Cum să ai o mașină perfectă cât mai mult timp? Întreține-o!
Top 3 mașini ușor de întreținut din punct de vedere cheltuieli
Polițistul te-a oprit în trafic? Iată ce drepturi și obligații ai!