brand

Volkswagen ID.7 GTX Tourer: Cel mai puternic break produs vreodată de Volkswagen

Volkswagen ID.7 GTX Tourer: Cel mai puternic break produs vreodată de Volkswagen

Volkswagen a lansat recent modelul ID.7 GTX Tourer, un break electric performant ce devine cel mai puternic vehicul de acest tip produs vreodată de companie. Cu o putere combinată de 335 de cai putere, acest model se remarcă prin tracțiunea integrală și designul său atrăgător. În acest articol, vom explora în detaliu caracteristicile și performanțele impresionante ale Volkswagen ID.7 GTX Tourer.

Volkswagen ID.7 GTX Tourer impresionează prin designul său sportiv și elegant. Cu o caroserie de tip break, acest model oferă un spațiu generos pentru pasageri și bagaje. Elementele de design distincte includ jantele de 20 de inch și logo-ul GTX pe scaune și volan.

Performanța este un alt punct forte al Volkswagen ID.7 GTX Tourer. Acesta este echipat cu două motoare electrice, unul amplasat pe puntea față și celălalt pe puntea spate. Motorul din spate produce 282 de cai putere, în timp ce motorul din față adaugă încă 107 cai putere. Tracțiunea integrală și diferențialul electronic permit o distribuție eficientă a puterii la toate cele patru roți. Acest sistem avansat de propulsie permite modelului ID.7 GTX Tourer să accelereze rapid și să ofere o experiență de condus dinamică.

Performanțele Volkswagen ID.7 GTX Tourer sunt impresionante, deși datele oficiale încă nu au fost dezvăluite. Se estimează că acest model va atinge viteza de 0-100 km/h într-un interval de timp cuprins între 5 și 6 secunde. Cu o baterie de 86 kWh, autonomia acestui vehicul este una remarcabilă. Volkswagen estimează că ID.7 GTX Tourer va putea parcurge până la 622 de kilometri cu o singură încărcare. În plus, acesta poate fi încărcat rapid, cu o putere de până la 200 kW, permițând o încărcare de la 10% la 80% în mai puțin de 30 de minute.

Volkswagen ID.7 GTX Tourer oferă un interior spațios și confortabil, cu un design modern și tehnologii avansate. Scaunele sunt ergonomice și oferă un suport excelent pentru șofer și pasageri. Volanul și tapițeria sunt prevăzute cu detalii speciale GTX, subliniind caracterul sportiv al acestui model.

În ceea ce privește tehnologia, Volkswagen ID.7 GTX Tourer este dotat cu un sistem de infotainment de ultimă generație, care include un ecran tactil de 15 inch și funcții avansate de conectivitate. De asemenea, acesta dispune de un afișaj head-up augmented reality și de un sistem de comandă vocală integrat, care facilitează accesul rapid la informații și funcții.

Volkswagen ID.7 GTX Tourer este echipat cu o gamă largă de sisteme avansate de siguranță și asistență la condus. Printre acestea se numără asistența la menținerea benzii de rulare, sistemul de frânare de urgență și controlul adaptiv al vitezei de croazieră. De asemenea, acest model dispune de un pachet complet de airbag-uri și sisteme de monitorizare a presiunii în anvelope.

Volkswagen ID.7 GTX Tourer este un model impresionant, ce oferă performanțe excelente și un design atrăgător. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că acest model nu va fi disponibil pe piața americană. În schimb, va fi comercializat în Europa începând din primăvara acestui an.

În concluzie, Volkswagen ID.7 GTX Tourer reprezintă un pas important în direcția vehiculelor electrice performante. Cu o putere de 335 de cai putere și o autonomie impresionantă, acest model demonstrează că mobilitatea electrică poate fi la fel de atrăgătoare și performantă ca cea cu motoare cu combustie internă. Pentru pasionații de mașini și tehnologie, Volkswagen ID.7 GTX Tourer este cu siguranță un model demn de luat în considerare.