brand

Volkswagen ofera ultimul teaser înainte de prezentarea lui ID.7

Volkswagen ofera ultimul teaser înainte de prezentarea lui ID.7

VW are de oferit un ultim videoclip pentru viitorul ID.7, care ne arată o imagine a interiorului mașinii și ne informează cu privire la dotările pe care le oferă. Deși clipul a fost scurt, acesta conține o mulțime de detalii pe care le putem discuta.

Videoclipul teaser a început cu o privire asupra plăcuțelor de ușă, care a arătat iluminarea ambientală integrată în planșa de bord a modelului ID.7. De asemenea, a fost dezvăluit și sistemul de difuzoare Harman Kardon. În plus, a fost prezentat selectorul de viteze amplasat în spatele volanului - similar cu cel de la VW ID.4 -, alături de un ecran mare de infotainment care oferă informații precum încărcarea bateriei, ventilația/încălzirea scaunelor și navigația. Gurile de aerisire inteligente ale modelului ID.7, prezentate inițial la CES 2021, au fost, de asemenea, incluse în teaser.

Videoclipul a început cu acoperișul solar, butonul de urgență și pedalele de accelerație și de frână afișând simboluri de redare și pauză. Restul clipului a fost o serie de cadre largi ale interiorului, cu logo-ul ID imprimat pe spatele scaunelor de culoare deschisă.

Debutul modelului VW ID.7 2025 va avea loc pe 17 aprilie 2023, la ora 8 AM EDT (12 PM GMT). Mai sunt doar câteva ore până la eveniment, dar reportajul nostru Prototype First Drive va oferi mai multe informații despre ID.7.