brand

Smart #3, dezvăluit în nuanțe vii înainte de sosirea sa în Europa în 2024

Smart #3, dezvăluit în nuanțe vii înainte de sosirea sa în Europa în 2024

În cadrul expoziției Auto Shanghai, Smart a prezentat primul său "coupe utilitar sport", #3. Acest model va avea debutul european la Internationale Automobil-Ausstellung din Munchen, în septembrie, urmând ca vânzările să înceapă la începutul anului 2024.

Deocamdată, Smart nu a dezvăluit nicio specificație a sistemului de propulsie sau detalii despre baterie în ceea ce privește modelul #3.

Modelul #3 de la Smart seamănă cu modelul nr. 1 (a se vedea comparația de mai jos). Ambele posedă o zonă frontală trapezoidală, deși #3 are o margine mai definită. Farurile de formă triunghiulară și o bară luminoasă în partea din față sunt prezente pe ambele mașini.

Modelul #1 este caracterizat de o linie a acoperișului pătrată, în timp ce modelul nr. 3 are un aspect mai aerodinamic. Ambele mașini au lumini spate pe toată lățimea, care se îngustează spre centru.

Exteriorul mașinii poate fi văzut în nuanțe vibrante, cum ar fi Photon Orange Metallic și Electric Blue Matt.

Interiorul modelului #3 are un design unic, cu un instrumentar de bord digital cu profil redus. Pe tabloul de bord este centrat un ecran de 12,8 inci, asemănător unei tablete, care este însoțit de trei guri de aerisire HVAC circulare. Cei interesați să achiziționeze acest vehicul au la dispoziție un sistem audio Beasts cu 13 difuzoare, precum și o tapițerie Vibrant Brown.

Pentru #3 nu sunt disponibile informații tehnice, însă #1 este proiectat cu un motor electric montat în spate capabil să dezvolte 268 CP și un cuplu de 253 lb-ft. Acesta este alimentat de o baterie de 66 kWh cu o autonomie de 260 până la 273 mile în ciclul WLTP și este echipat cu o încărcare de 150 kW DC.

Smart oferă #1 Brabus, care este orientat spre performanță, cu un sistem de propulsie cu două motoare. Acesta generează 422 CP și se spune că ajunge la 100 km/h în doar 3,9 secunde. În plus, are un exterior agresiv, cu caracteristici precum mici prize de aer lângă grilă și accente roșii. În prezent, nu există nicio veste dacă #3 va primi o versiune Brabus.