brand

Top 5 mașini fiabile pe care să le cumperi și în 2021

Fiabilitatea este una dintre caracteristicile pe care ar trebui să le evaluezi în mod serios atunci când decizi să îți achiziționezi un autoturism. Cu atât mai mult, fiabilitatea este un punct de reper și mai important dacă bugetul tău se încadrează pentru cumpărarea unei mașini second hand.

Niciunul dintre noi nu ne dorim să mergem la service în mod constant și bineînțeles nici nu putem să ne așteptăm că mașina va funcționa la nesfârșit fără să necesite și câteva reparații. Există însă o diferență între o mașină care necesită doar costuri de întreținere și una care are o nouă defecțiune la orice kilometru parcurs.

Tocmai din aceste motive, atunci când ne axăm pe achiziționarea unui autoturism, mai ales second hand, trebuie să alegem un model ce are componente de calitate ce ne vor garanta drumuri multe și lungi fără bătăi de cap prin service-uri auto. Bineînțeles că și noi avem o contribuție foarte importantă în funcționarea unei mașini în parametri optimi, având grijă să o întreținem și să îi facem reviziile la timp.

Am făcut pentru tine o listă cu 5 mașini fiabile care merită atenția ta și în 2021.

5. BMW Seria 3

BMW Seria 3

BMW Seria 3 nu putea să lipsească din această listă. Este unul dintre cele mai căutate modele de către cei care își doresc o mașină sportivă. Are performanțe deosebite, rezistă în timp și este alegerea numărul 1 a șoferilor care doresc să conducă o mașină cu un comportament ceva mai sportiv.

Caută modelul BMW Seria 3 preferat la noi pe platfroma.

4. Audi A4

Audi A4

Audi A4 rămâne un etalon în cazul fiabilității și potrivit pentru cei care își doresc o mașină premium. Tot mai mulți români o conduc, fiind perfectă atât pentru oraș cât și pentru exterior. Nu numai că arată foarte bine din punct de vedere estetic, dar are și performanțe bune și multe opțiuni. A dovedit de-a lungul timpului că este și fiabilă și nu prezintă doar un design atrăgător, așadar este tot mai mult aleasă de către români atunci când vine vorba de achiziționarea unei mașini second hand.

Viitorul tău Audi A4 se poate regăsi chiar pe platforma noastra.

3. Ford Focus

Ford Focus

Ford Focus este rivalul principal al lui VW Golf atunci când vine de popularitatea în rândul conducătorilor auto. Disponibil și în varianta berlină este ales de foarte mulți familiști. Modelul este ușor de întreținut și are o rezistență în timp dovedită.

Dacă te gândești că un Ford Focus te-ar avantaja, vezi pe site-ul nostru peste 600 de anunțuri.

2. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf este cu siguranță unul dintre cele mai căutate modele de către români atunci când vorbim despre mașinile second hand. Cu o alură destul de sportivă și potrivită atât peentru drumurile de oraș cât și pentru cele exterioare, Golf a dovedit de-a lungul anilor că este o mașină pe care te poți baza. Nu se strică ușor și își păstrează calitățile tehnice în timp. Astfel nu e de mirare că pe străzile patriei noastre vedem foarte des modele de Golf VI, Golf VII și chiar Golf V.

Găsește și tu modelul de VW Golf care ți se potrivește cel mai bine și la cele mai bune variante de preț pe site-u nostru.

1. Skoda Octavia

Skoda Octavia

Skoda Octavia este una dintre cele mai căutate modele de mașini second hand și pe bună dreptate. Octavia este unul dintre cele mai importante și de luat în seamă modele din gama sa, iar românii o aleg constant ca achiziție. Este privită atât ca un model perfect pentru familie, cât și pentru cei care sunt singuri dar care își doresc o mașină spațioasă și cu un design destul de atrăgător. Popularitatea de care se bucură este dată de faptul că modelul este foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, poate fi găsit la prețuri extrem de accesibile și se întreține destul de ușor.

Poți găsi și tu o Skodia Octavia și să te bucuri de tot confortul pe care îl oferă.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Cum verifici starea anvelopelor?
Impozitul auto în 2021: cât trebuie să plătești și unde
Cele mai bune mașini sub 5.000 euro
Află istoricul mașinii înainte să o cumperi! Verifică VIN-ul!
10 sfaturi pentru a-ți pregăti mașina pentru un drum lung
Cum să ai o mașină perfectă cât mai mult timp? Întreține-o!
Top 3 mașini ușor de întreținut din punct de vedere cheltuieli