brand

Cele mai frumoase mașini din istorie

Cu totii vrem sa credem ca masina noastra este cea mai frumoasa, insa nu tot timpul este adevarat (doar daca nu ai una din masinile din topul de mai jos).

Vrem sa mentionam inca de la inceput ca stim ca evaluare aspectului unei mașini este pur subiectiva și ca este posibil ca unii cititori sa aiba un top complet diferit, dar, pentru noi, acestea sunt cele mai frumoase mașini din istorie. Totodata nu o sa punem niciun clasament fiindca totul este subiectiv.

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Sa incepem topul cu o masina "moderna", o masina frumoasa, nu foarte fiabila, dar frumoasa. Comparativ cu rivali sai germani, Giulia reuseste sa iasa din anonimitatea prin eleganta design-ului italian. Daca te tenteaza o astfel de masina, pe site-ul nostru poti gasi toate ofertele pentru Alfa Romeo Giulia.

Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish

Ramanem tot in era moderna și alegem o masina britanica, nu ultima din acest top, și anume Aston Martin Vanquish. Multi spun ca toate Aston-urile seamana intre ele, insa asta nu este un lucru rau, mai ales cand toate sunt elegante și puternice. Din pacate, in Romania, nu exista oferte pentru aceasta masina, insa am gasit cateva in Aston Martin Vanquish in Europa.

Jaguar E-Type

Jaguar E-Type

De aici ne cufundam in istorie, și continuam cu inca o masina britanica, o emblema a brand-ului Jaguar, și anume Jaguar E-Type. Chiar și daca o vedem doar in poze, putem intelege de ce Enzo Ferari a spus ca este cea mai frumoasa masina din lume.

Ferrari 250 GTO

FERRARI 250 GTO

Este timpul și pentru Ferrari sa se afirme cu o masina superba - 250 GTO. Este o masina de curse din 1962 ce inca detine recordul de cea mai scumpa masina vanduta la o licitatie - 38.115.000 $. Daca ati fii cumparat voi masina asta ati merge pe strada cu ea?

Singer 911 TARGA

SINGER 911 TARGA

Probabil cel mai frumos 911 fabricat vreodata, Singer 911 Targa a fost facut de cineva care intr-adevar iubeste masinile și este foarte atent la detalii. Pacat ca cei de la Porsche nu au putut sa faca acesta masina singuri și sa pastreze toate elementele superbe ca cele de pe acest model.

Mercedes-Benz 300 SL

Mercedes-Benz 300 SL

Cel mai frumos Mercedes-Benz fabricat vreodata. Caracteristica definitiorie pentru aceasta masina sunt usile, element de design ce a fost replicat și pe Mercedes-Benz SLS.

Bugatti Atlantic

Bugatti Atlantic

Ultima masina din aceasta lista, și cea mai veche, a fost fabricata intre 1936 - 1938. Este cunoscut ca fiind cel mai prestigios model produs de catre firma franceza in timpul perioadei interbelice și este clasat în randul celor mai valoroase automobile din lume. Bugatti Chiron a preluat un element stilistic de la acest model, și anule, linia ce imparte masina in doua.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Mașini pentru șoferi începători
Mașini cu motoare diesel performante care costă sub 8.000 euro
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 5 mașini cu un consum mai mic de 3.5 litri/100 km
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Cele mai ieftine mașini noi pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2021