brand

5 vehicule comerciale ieftine pentru afacerea ta

5 vehicule comerciale ieftine pentru afacerea ta

Autoutilitarele sunt la mare căutare mai ales de către antreprenorii la început de drum care au nevoie să transporte marfă sau lucruri pentru diversele activități pe care le întreprind.

Fie că au un magazin mixt ce trebuie aprovizionat constant cu marfă, fie că au un spațiu în care vând fructe și legume sau fie că pur și simplu au nevoie de renumita ”dubiță” pentru a transporta diverse lucruri, proprietarii de mici afaceri iau în calcul achiziționarea unor autoutilitare mici care să îi ajute în activitate încă de la demararea afacerilor.

Tranzacțiile pe piața de autoutilitare din România sunt realizate mai ales pentru cele de tip second hand, prețul fiind un aspect important, mai ales că într-un business costurile trebuie să fie minimizate cât mai mult.

Spre deosebirile de mașinile noi și second hand pe care le achiziționăm fiecare dintre noi pentru a ne putea deplasa confortabil acolo unde avem nevoie, dubițele trebuie să fie mai ales fiabile, să nu necesite prea multe reparații și să fie destul de încăpătoare pentru a putea transporta cât mai multă marfă.

Iată ce autoutilitare poți găsi pe platforma cautimasina.ro care cu siguranță îți vor veni în ajutor și te vor ajuta în creșterea afacerii tale.

1. Opel Combo

Puternic și practic, Opel Combo Cargo este ideal pentru transportul de persoane și încărcătură, indiferent cât de mică sau de mare este afacerea ta. Tehnologia germană, fiabilitatea și accesibilitatea fac ca Opel Combo să fie o variantă perfectă dacă te gândești să cumperi o astfel de dubiță. Cu o lungime maximă de încărcare de 3090 mm2, modelul Cargo este compact la exterior, dar extrem de spațios la interior. Volum de încărcare maxim ajunge până la 3,8 m3 și are o sarcină utilă de 1000 kg.

Modelele din 2021 au o cabina modernă, dotată cu echipament de înaltă tehnologie și oferă și confort ridicat pasagerilor.

Un Opel Combo din 2021, cu un motor de 1.5 și 102 CP l-am găsit pe platforma cautimasina.ro la un preț de 17.278 euro.

Poți însă să găsești versiuni mai vechi, la fel de practice și robuste la prețuri mai mici pentru anii de fabricație anteriori. Un model din 2018 costă cam 10.000 de euro, în timp ce unul din 2012 poate fi cumpărat chiar și cu 5.500-6.000 de euro.

2. Citroen Berlingo

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică și realizat în două versiuni, un ampatament scurt (cu lungimea de 4,40 m) și un ampatament lung (și lungimea de 7,75 m), Citroen Berlingo va fi un aliat de nădejde pentru creșterea afacerii tale. Versiunea de bază îți pune la dispoziție un volum de 3,3-3,8 mc și o sarcină utilă de până la o tonă (fără șofer), în timp ce, dacă optezi pentru lungimea de 7,75 m, volumul crește până la 4,4 mc și poți transporta inclusiv doi europaleți.

Inspectând anunțurile de pe platforma cautimasina.ro, am aflat că un model din 2020 costă în jur de 17.500 de euro, în timp ce unul fabricat în 2011 are un preț aproximativ de 3.500-4.000 de euro.

3. Mercedes Citan

Modelul Citan Furgon este cu siguranță dubița potrivită pentru provocările din oraș. Cu motoare eficiente dar și intervale lungi de revizie și un consum economic, Citan te va cuceri din prima. Modelul Citan Furgon este disponibil în două versiuni de lungime - lung și extralung, lungim ce presupun un spațiu de încărcare pentru un europalet pe lungime, respectiv 2 europaleți pe lățime. De asemenea, Citan dispune de o caroserie autoportantă, foarte rezistentă, testată în nenumărate verificări și teste de anduranță și care corespunde înaltelor standarde Mercedes-Benz.

Un model din 2019 te poate ajunge undeva la 19.000 de euro, în timp ce unul fabricat în 2014 îl poți achiziționa cu 10.000 de euro.

4. Fiat Doblo

Fiat Doblo Cargo oferă cea mai mare capacitate de încărcare din clasa lui. Fie că ai nevoie de spațiu pentru uneltele de serviciu, ori pentru bagaje sau cumpărături, compartimentul pentru marfă va încadra cu ușurință toate lucrurile tale.

Are o lungime de 2.170 mm, extensibilă până la 3.400 mm prin eliminarea peretului divizor rotativ și rabatarea la podea a scaunului pasagerului. Capacitatea de încărcare, cuprinsă între 3.4 și 5 m³, poate fi suplimentată cu încă 0,4 mc, datorită peretelui divizor pivotant.

Un model din 2021 costă aproximativ 20.000 de euro, iar unul din 2008 între 4.000-4.500 de euro.

5. Dacia Dokker Van

Dokker Van combină spațiul amplu al unui LCV cu un design armonios, ce inspiră robustețe și eleganță. Permite transportul unei încărcături de 750 kg, cu un volum maxim de 3,3 mc și poate transporta obiecte lungi de până la 3,11 m. Van-ul românesc conduce în topul ”cele mai ieftine vehicule comerciale din România”, unul nou putând fi achiziționat la un preț ce începe de la 12.730 de euro+tva iar unul din 2015 costă aproximativ 5.000-6.000 de euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Care sunt cele mai sigure mașini
Top 5 mașini noi care costă puțin
Mașini decapotabile care costă mai puțin de 3.500 de euro
Mașini hibrid pe care le poți cumpăra din România
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro