brand

Volkswagen dezvăluie interiorul lui ID.7

Volkswagen dezvăluie interiorul lui ID.7

La începutul anului 2023, Volkswagen ne-a oferit o privire de ansamblu asupra celui mai nou model ID - ID.7. În ciuda livreei camuflate, am aflat cum va arăta exteriorul rivalului lui Tesla Model 3, iar acum VW ne-a oferit o privire și la interior.

Modelul ID.7 va fi lansat în cursul acestui an, iar VW a confirmat că va dispune de un sistem de infotainment cu ecran tactil uriaș de 15 inch - cu trei inch mai mare decât cel oferit pe SUV-ul ID.4. În plus, ID.7 va primi și primele "guri de aerisire inteligente" de la VW, care activează aerul condiționat înainte ca pasagerii să urce în mașină.

Volkswagen pare să fi luat în considerare și criticile privind funcționalitatea sistemului de climatizare. La ID.7, sistemul de control al climatizării va fi întotdeauna vizibil pe ecranul tactil, deși temperatura poate fi controlată și prin intermediul unor glisoare tactile retroiluminate.

Dimensiunea suplimentară a ecranului de infotainment înseamnă că gurile de aerisire de la ID.7 au fost repoziționate (în comparație cu ID.4), iar ecranul șoferului este acum mai mic și este așezat la același nivel cu locașul din bord. Volanul a fost, de asemenea, ușor redesenat față de cel regăsit pe celelalte automobile ID de la VW. Am putea vedea că o mare parte din tehnologia modelului ID.7 se va regăsi în versiunea actualizată a modelului ID.3 din acest an.

Volkswagen dezvăluie interiorul lui ID.7

Volkswagen a prezentat anterior câteva detalii tehnice cheie ale acestui al șaselea membru al familiei ID. În primul rând, ID.7 vizează o autonomie declarată de 435 de mile. Marca spune că "aerodinamica eficientă ajută la reducerea coeficientului de rezistență" și, prin urmare, la creșterea autonomiei, dar nu se știe încă dacă această cifră înseamnă că ID.7 va fi echipat cu cea mai mare baterie actuală de 77 kWh (utilizabilă) de la VW sau dacă aceasta va fi îmbunătățită pentru noul model.

Cu o lungime de 4,94 metri, o lățime de 1,86 metri și o înălțime de 1,53 metri, ID.7 este mai lung, mai lat și mai înalt decât un Model 3, dar cele două mașini vor fi față în față atunci când ID.7 va fi pus în vânzare la sfârșitul acestui an. Ampatamentul de 2,97 metri al ID.7 este, de asemenea, mai lung decât cel al unui Model 3.

Ca parte a prezentării sale la CES în ianuarie, Volkswagen a dezvoltat o livrea electroluminescentă asemănătoare unui cameleon, care își schimbă culoarea. Aceasta formează un design de cod QR care prezintă 22 de zone separate controlabile ale vopselei; designul este alcătuit din 40 de straturi de vopsea care, combinate cu stoarcerea asociată necesară pentru a obține aspectul, cântărește aproximativ 70 kg.

Modelul ID.7 va fi dezvăluit în întregime la sfârșitul acestui an, iar detaliile tehnice și specificațiile complete vor fi prezentate la prezentarea mașinii.