brand

Topul mașinilor cu cel mai frumos design

Dincolo de aspectele legate de performanțe și opțiuni, designul unei mașini este un criteriu pe care șoferii îl iau în calcul atunci când se hotărăsc să achiziționeze un autoturism. Deși este un criteriu ce se bazează mai mult pe emoțional, cu siguranță aspectul mașinilor noi sau second hand contează destul de mult în alegerea pe care o facem.

Deși se spune că frumusețea este în ochii privitorului, toți constructorii de automobile au în portofoliul lor câteva modele modele care cu siguranță captează atenția și după care, cunoscători sau nu, întorc capul pe străzi.

Cautimasina.ro îți propune astăzi un top cu cele mai frumoase mașini lansate.

Audi R8

Deși o mașină sport, Audi R8 nu își arată puterea și în exterior. Cu o linie de design elegantă, așa cum a obișnuit marca germană prin toate modelele sale, atrage priviri pe oricare străzi s-ar afla. Deși împrumută câteva linii de la Lamborghini nu are nici celebrele uși care se ridică și nici aerisiri care să îi dea un aspect agresiv.

Fiat 500

Fiat 500 este una dintre cele mai frumoase mașini desenate vreodată, aflându-se mai ales printre preferințele doamnelor și domnișoarelor. Micuță și cochetă, cu un interior la fel de frumos ca și exteriorul, este perfectă pentru străzile din oraș.

Jaguar F-Type

Gama de coupe-uri Jaguar a dat întotdeauna tonul eleganței în cazul mașinilor sport. Cu motoare puternice și un design atrăgător, aceste mașini pur și simplu captează atenția pe orice drumuri s-ar plimba.

Alfa Romeo 4C

Italienii se pricep cu siguranță să facă mașini frumoase iar Alfa Romeo 4C Competizione adună pur și simplu abilitățile lor la un loc. Cu finisaje superbe, cu stopurile sale perfect rotunde și grila din față ce păstrează amprenta Alfa Romeo, acest model pur și simplu strălucește pe șosea.

Land Rover Range Rover

Unul dintre cele mai frumoase SUV-uri este cu siguranță celebrul Range Rover. Deși impunător prin dimensiuni, linia sa de design exprimă lux și eleganță, fiind apreciat deopotrivă, atât de bărbați, cât și de femei.

Pentru a vedea cele mai frumoase modele de mașini disponibile pe piața auto din România, accesează secțiunile Mașini Noi sau Mașini Second Hand de pe platforma cautimasina.ro. Găseși în acest moment peste 150.000 de anunțuri cu autoturisme, descrieri și analize ample care te vor ajuta cu siguranță să identifici mașina visurilor tale.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 5 mașini cu un consum mai mic de 3.5 litri/100 km
Top 5 cele mai fiabile motoare din toate timpurile
Cele mai bune 3 SUV-uri produse vreodată
Topul mașinilor care se strică cel mai rar
Diesel sau benzină?
Cele mai ieftine mașini noi pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2021