brand

Mașini pentru șoferi adolescenți

Mașini pentru șoferi adolescenți

Dacă ai un proaspăt șofer adolescent în familie, suntem siguri că una dintre cele mai mari bucurii pe care i le poți face este să ii cumperi propria mașină.

Deși știm cu toții că adolescenții au păreri vehemente mai ales asupra a ceea ce le place și ce nu și că nu sunt întotdeauna de acord cu alegerile părinților, astăzi ne-am gândit să facem o listă cu mașini potrivite pentru șoferii care abia au împlinit 18 ani care cu siguranță vor fi pe placul lor.

Fie că este cadou de majorat, fie că vrei să îl răsplătești pentru nota mare obținută la examenul de bacalaureat sau admiterea la facultatea, cu siguranță vei găsi în lista de mai jos o mașină potrivită.

Vei găsi toate modelele prezentate mai jos și pe platforma noastră, cu o simplă căutare. Fie că alegi din categoria Mașini Noi, fie că te îndrepți către secțiunea de Mașini Second Hand, vei descoperi variante potrivite și care se vor încadra în bugetul tău.

Toyota Yaris este de dimensiuni reduse, ușor de condus și foarte ușor de parcat. Designul său va ieși imediat în evidență și prietenii adolescentului tău o vor îndrăgi. De asemenea, are un consum relativ mic pentru oraș și nu îți vei face griji că o va conduce cu viteză, pentru că este echipată cu un motor de 1,5 litri și 106 cai putere.

Dacă ai un băiat, probabil cea mai bună alegere va fi un Volkswagen Golf. Cu o alură sportivă, ușor de condus și cu o fiabilitatea mare, va fi alegerea perfectă pentru prima mașină a unui adolescent. Știm cu toții că mai ales băieții adoră motoarele puternice și mașinile sport. Iar Golful le îmbină pe ambele. De asemenea, stă foarte bine pe partea de consum urban și pe cheltuielile relativ mici de întreținere și reparații.

Dacă în schimb, cauți o mașină pentru domnișoare, nu credem să există alegere mai potrivită ca un Fiat 500 sau un Mini Cooper. Cele două mărci ies rapid in evidență prin designul lor șic și la modă, calități apreciate în general de tinerele domnișoare. Ambele sunt ușor de condus și au un consum bun pentru drumurile de oraș. Unde mai punem că se pot parca și foarte ușor, deci există mai puține șanse ca mașina să fie zgâriată, așa cum întâlnim la majoritatea șoferilor începători.

Beetle este un model care este apreciat în egală măsură și de fete și de băieți. Cu o alură hippie, această mașină pur și simplu va fi atracția din grupul de prieteni atunci când vor pleca la mare.

Un alt model excelent pentru oraș este un Smart. Micuță, compactă, ușor de condus și mai ales de parcat, Smart-ul va fi mașina care va deveni cea mai bună prietenă a adolescentului tău, fie că merge la facultate sau în oraș cu prietenii. Cu un consum mic și ușor de întreținut, Smart-ul ar putea fi alegerea excelentă pentru prima mașină a copilului tău.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

De ce sunt populare mașinile second hand
Ce mașini decapotabile poți să alegi pentru vara 2021!
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
mașini care te fac sa te simți mai bogat pe timp de criza
10 mașini ușor de parcat
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro