brand

Găsește-ți viitoarea mașină pe cautimasina.ro

Găsește-ți viitoarea mașină pe cautimasina.ro

Fie că îți dorești o mașină nouă sau una second hand, cautimasina.ro este platforma ta eficientă prin care găsești modelul perfect.

Și o spunem nu numai pentru a ne face publicitate, ci îți vom demonstra imediat cum te putem ajuta real să găsești autoturismul visurilor tale, indiferent de marca preferată sau de bugetul în care trebuie să te încadrezi.

În primul rând, dorim să îți împărtășim faptul că însăși crearea platformei cautimasina.ro a pornit de la o problemă reală: cum reținem din multitudinea anunțurilor cu vânzări auto găsite pe Internet pe cele care ne și interesează?

Așadar, ne-am gândit să înglobăm anunțurile cu vânzări auto din peste 160 de profil, să le updatăm în în mod constant și să punem la ta un singur loc unde cu siguranță vor găsi mașina pe care ți-o dorești.

În acest moment pe platforma cautimasina.ro găsești 180.000 de anunțuri cu vânzări auto de mașini noi și mașini second hand.

Cum folosești platforma cautimasina.ro?

Secțiunea Caută împărțită în 3 segmente diferite (căutare rapidă, căutare avansată și căutare asistată) te va ajuta să descoperi modelele de autoturisme pe care ți le dorești.

În secțiunea Căutare avansată pe baza unor criterii pe care le completezi (brand, model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului) îți vom returna toate modelele care corespund și care sunt de vânzare pe piața auto din România.

Dacă încă nu știi ce ți s-ar potrivi, te ajutăm tot noi. La secțiunea Căutare asistată, prin câteva clickuri poți completa ce tip de mașină ți-ar plăcea (suv, sedan, cabrio, coupe, o mașină de oraș sau un pick-up), poți alege tipul de combustibil și tipul de transmisie, anul fabricației și un buget și cautimasina.ro îți va returna cele mai bune rezultate.

Pe de altă parte, îți punem la dispoziție și o secțiune de Oferte pentru a descoperi cele mai bune prețuri, zilnic. Nu se știe niciodată când mașina pe care ți-o dorești va fi afișată cu un preț mai mic. De aceea, tot ce trebuie să faci este să urmărești platforma noastră, să pui la la Favorite anunțurile care te interesează și să verifici ofertele zilnice disponibile.

Bineînțeles că avem în meniu și două secțiuni separate, una pentru Mașini Noi și una pentru Mașini Second Hand pentru a naviga și vedea toate anunțurile disponibile. Poți să filtrezi modul în care dorești să apară anunțurile în funcție de criterii ca: cele mai bune oferte, preț crescător și descrescător, kilometraj crescător și descrescător, an de fabricație crescător și descrescător sau cai putere.

Ce vei găsi în plus pe cautimasina.ro față de alte site-uri cu vânzări auto?

Secțiunea noastră specială numită Evaluează te ajută să descoperi în câteva secunde care este marja de preț în care se încadrează un anumit model, astfel încât atunci când găsești ceva care te interesează să verifici dacă vânzătorul cere un preț mai mic sau unul mai mare față de media pieței.

De asemenea, pentru fiecare anunț există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri și cum ești obișnuit.

Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, am creat niște algoritmi care oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită.

Tu ce mașină îți dorești?

Caut-o rapid și evalueaz-o pe cautimasina.ro!

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Ce mașină îți poți cumpăra cu 3.000 de euro
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Prima ta mașină la un buget de 5.000 de euro
Cutie manuală sau cutie automată?
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro