brand

Care sunt noile modele auto expuse la Salonul Auto București

Care sunt noile modele auto expuse la Salonul Auto București

Dacă ești pasionat de auto, cauți să te informezi pentru a cumpăra o viitoare mașină sau pur și simplu vrei sa petreci un timp de calitate și să vezi ultimele noutăți din acest domeniu, ai au ocazia ca zilele acestea, până pe 17 octombrie, să vizitezi cel mai mare eveniment al anului din domeniul auto: Salonul Auto București&Accesorii 2021 organizat la Romexpo, București

Zeci de modele auto-moto sunt expuse pe o suprafaţă de peste 25.000 de metri pătraţi și te așteaptă pentru a le remarca și admira.

Ai ocazia să descoperi în premieră unele dintre cele mai exclusiviste modele și o parte din noutățile sezonului 2021 – 2022 expuse de brandurile: BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssang Yong, Suzuki, Toyota, Tesla. Cu siguranță te vor încânta cu liniile noi de design interior și exterior și multiplele funcții pe care le au încorporate.

Dacă vrei să îți faci o idee despre cum arată ultimele modele de la aceste branduri renumite și ce prețuri și funcții noi au, nu este o ocazie pe care să vrei să o ratezi, mai ales dacă ești în punctul în care vrei să achiziționezi propria mașina.

Sigur, poate ai buget stabilit ce poate va fi depășit de prețurile modelelor noi, însă poți reveni oricând pe platforma noastră pentru a căuta și găsi exact modelul de autoturism care ți se potrivește. Fie că vrei o mașină nouă sau una second hand, ai ocazia să găsești exact ce dorești din zecile de mii de anunțuri pe care le găsești la noi pe site.

Dincolo de modelele noi expuse, în zona exterioară de la Romexpo pe toată durata Salonului, vor fi expuse și vehicule comerciale și rulate aparținând brandurilor: Audi, BMW, Citroën, Ford, Hyundai, Land Rover, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Skoda, Volkswagen. Testează piața, vezi ce oferă în materie de mașini rulate și apoi compară-le cu modele similare pe care le găsești pe cautimasina.ro pentru a face cea mai bună alegere.

Evenimentul găzduit de Romexpo bucură și pasionații de supercaruri cu o secțiune super sport formată dintr-un Monopost de Formula 1, 2 Monosposturi de Anduranță Radical și peste 12 modele de mașini unicat care însumează peste 20.000 de cai putere și au o valoare de peste 5 milioane de euro.

Printre modelele expuse se află: Lamborghini Huracan Performante - 1016industries 850 HP VFEngineering, Lamborghini Aventador SVJ Ferrari 488 Pista, Porsche 992 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 991 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 996 Turbo Widebody GT2 Spec, BMW M5 F90, 1000HP AMG E63s, cel mai modificat AMG GTR din lume de 900 HP, McLaren 570GT 1016 industries Formula 1, Radical SR3 x 2.

În standul Autovision vei avea ocazia să descoperi modelele TESLA Model 3, TESLA Model Y, Toyota Hilux Double Cab, Toyota Hilux Extended Cab, Toyota Land Cruiser 300, Suzuky Jimny, Suzuki Jimny șenilat care cu siguranță te vor încânta cu super puterile lor din viitor.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 5 cele mai bune dar și ieftine mașini second hand
Top mașini fiabile în 2021. Ce merită să cumperi în 2022
Top 10 cele mai fiabile mașini second hand 2021
Topul celor mai economice SUV-uri
Top SUV-uri fiabile
Top mașini ieftine de oraș automate
Care sunt cele mai sigure mașini
65 de modele au intrat în cursa pentru Mașina Anului 2022
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi