brand

Cele mai bune mașini noi raport calitate - preț în 2022

Cele mai bune mașini noi raport calitate - preț în 2022

Deși de cele mai multe ori avem impresia că mașinile abia scoase de pe poarta fabricilor ne pot costa o avere, producătorii propun din ce în ce mai mult variante extrem de competitive din punct de vedere preț.

Astăzi poți să îți cumperi o mașină nouă la un preț mult mai mic decât alte variante de branduri second, dacă nu ai prea multe pretenții în ceea ce privește marca sau echipările sofisticate.

Dacă și tu cauți să îți cumperi o mașină, nu ar fi rău să arunci o privire peste lista de mai jos și pe platforma noastră, cautimasina.ro.

Autoturismele sunt toate noi și au prețuri mai mici de 16.000 de euro.

Dacia Logan - de la 9.400 euro

Modelul produs la Mioveni este perfect pentru șoferii care își doresc o mașină nouă și care nu au prea mari pretenții din punct de vedere echipare cu cele mai sofisticate tehnologii sau design atrăgător. Loganul are un raport calitate - preț extrem de bun, însă: îți oferă tot ce ai nevoie, fără să plătești prea mult. Sedanul dispune de echipamente practice și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte.

Toyota Aygo – de la 11.500 euro

Dacă vrei mașină micuță pentru oraș, extrem de agilă, un consum eficient, ușor de parcat și condus, Aygo este răspunsul. Deși are dimensiuni reduse, modelul oferă totuși un portbagaj destul de generos de 198 litri și o serie de caracteristici inteligente de siguranță atât pentru tine cât și pentru pasageri.

Hyundai i10 – de la 13.800 euro

Hyundai i10 este lider în segmentul său în ceea ce privește spațiul interior și confortul. Cu un design dinamic, o conectivitate intuitivă, dar și un pachet de sisteme avansate pentru siguranță, noul i10 redefinește experiența de condus. Designul dinamic și elegant evidențiază contrastul dintre suprafețele fluide și liniile ferme ale caroseriei. În comparație cu predecesorul, proporțiile au fost modificate, prin coborârea liniei plafonului, dar și prin extinderea în lățime.

Toyota Yaris – de la 14.700 euro

De la sisteme de propulsie hibride line și eficiente la sisteme de siguranță și funcții digitale conectate, Yaris este dotată cu o tehnologie inovatoare. Yaris include Toyota Safety Sense, o suită de sisteme avansate de asistență a conducătorului auto iar portbagajul de 286 litri este suficient pentru a-ți încăpea toate bagajele.

Skoda Citigo - de la 16.000 euro

Pentru cei care apreciază modelul Octavia de la Skoda ca fiind unul de încredere, ar putea să încerce și Citigo, mai cochet și cu dimensiuni mai mici. Prețul de pornire pentru un model din 2021 varianta electrică chiar este de doar 16.000 euro.