brand

Cele mai bune mașini noi care vor apărea în 2024

Cele mai bune mașini noi care vor apărea în 2024

Anul 2024 se anunță a fi plin de lansări de mașini noi și interesante, de la vehicule electrice cu prețuri accesibile la supercaruri de ultimă generație. Iată o privire detaliată asupra celor mai așteptate modele de mașini din 2024.

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo întârzie la petrecerea vehiculelor electrice, dar oferă deja o opțiune pe baterie în supercarul său superb 33 Stradale. În 2024, vom vedea lansarea primului vehicul electric de serie al mărcii italiene, Milano, care va fi dezvăluit în aprilie. Milano va utiliza aceeași platformă e-CMP folosită de Jeep Avenger și Peugeot E-2008, dar a fost confirmat că EV va fi oferit numai cu tracțiune integrală la lansare, grație unui sistem cu două motoare care va fi montat și pe sora sa Jeep mai robustă în curând.

Alpine A290

Fanii mașinilor sportive franceze vor avea parte de un tratament special în 2024, deoarece Alpine - care produce mașina sport A110 absolut fantastică - se pregătește să lanseze o versiune mai rapidă a viitoarei Renault 5 E-Tech complet electrice. A290 ar trebui să acopere 0-100 km/h în mai puțin de șase secunde.

Aston Martin Valhalla

Aston Martin a prezentat conceptul original Valhalla încă din 2019 și apoi ne-a arătat o altă versiune a mașinii în 2021. Dar primul vehicul de serie cu motor central în istoria de 108 ani a Aston Martin va intra în sfârșit în producție în 2024, cu doar 999 de exemplare care vor fi construite.

Audi A6 e-tron

Audi își continuă accelerat cu viitorul său EV care a început cu Q8 e-tron, e-tron GT și Q4 e-tron. Gama sa de modele complet electrice se va extinde și mai mult în 2024, cu sosirea următorului său SUV, Q6 e-tron, urmat de elegantul A6 e-tron care va fi oferit fie ca o berlină inspirată de coupé, fie ca o mașină de familie de tip vechi Avant.

BMW M5 Touring

Sosirea unui nou BMW M5 este întotdeauna un motiv de sărbătoare, dar suntem încântați în mod special de această ultimă iterație a legendarului automobil de performanță, deoarece, pentru a treia oară în istorie, va exista o versiune break.

Citroen e-C3

Noul Citroen e-C3 este poziționat ca superminiul complet electric pentru mase, deoarece va începe de la "sub 25.000 euro" când va fi lansat la începutul acestui an.

Dacia Duster

Dacia Duster s-a dovedit a fi incredibil de populară atât pentru cumpărători, așa că puteți înțelege de ce suntem atât de încântați de sosirea modelului complet nou de generație a treia.

Ford Capri

Ford nu se teme să înfurie fanii săi loiali sau să primească scrisori de ură, deoarece, după ce a pus o insignă Mustang pe un SUV electric și a readus numele Puma pentru SUV-ul său compact de vânzare, Blue Oval se pregătește să readucă placa iconică Capri pentru un coupe-SUV fără emisii.

Hyundai Ioniq 5 N

Într-un timp scurt, divizia de performanță N a Hyundai și-a construit deja o reputație destul de bună cu modelele sale bazate pe i20 și i30. Dar 2024 va fi anul în care vom afla cât de bine se pot adapta boffinii hot-hatch la un EV, sub forma lui Ioniq 5 N.

Mercedes-AMG GT

Brațul de performanță al Mercedes, AMG, a livrat deja noul roadster SL pe o platformă proaspătă, dar anul viitor vom afla cum funcționează arhitectura sub un sportscar mai concentrat: a doua generație a Mercedes-AMG GT.

Porsche Macan EV

După ce a avut succes cu vânzările cu Taycan EV, 2024 va vedea marca germană premium extinzându-se cu al doilea său vehicul pur electric, a doua generație a Macan.

Range Rover Electric

Range Rover este SUV-ul de lux original și, la mai mult de jumătate de secol distanță, este încă regele junglei. Cea mai recentă generație a cincea a apărut în 2022 și a câștigat instantaneu premiul nostru pentru mașina de lux a anului.

Toyota Land Cruiser

Land Cruiser a fost un element de bază al lumii 4x4 timp de mai mult de 70 de ani, cu acest nou model viitor concentrându-se pe "tradiționalele sale puncte forte de calitate, durabilitate și fiabilitate pentru a face față celor mai dure condiții".

Volkswagen Passat

SUV-urile ar putea aduce câștiguri mari în aceste zile, dar iconicul Volkswagen Passat va fi cu noi pentru o vreme bună încă, purtând steagul mașinilor de familie tradiționale.

Volvo EX30

EX30 este SUV-ul electric de dimensiuni reduse al Volvo care folosește aceleași elemente subliniază ca Smart #1 și concurează cu Jeep Avenger și Hyundai Kona Electric.

Concluzie

Anul 2024 se anunță a fi un an extraordinar pentru industria auto, cu multe modele noi care vor fi lansate. De la mașini electrice accesibile la supercaruri de top, există ceva pentru toată lumea. Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini noi sau pur și simplu doriți să vă țineți la curent cu cele mai recente tendințe în domeniul auto, 2024 este un an pe care să-l urmăriți cu atenție.