brand

Top 7 cele mai bune mașini de familie pe care să le cumperi în 2023

Top 7 cele mai bune mașini de familie pe care să le cumperi în 2023

Găsirea celei mai bune mașini de familie poate fi mai dificilă decât ați putea crede, având în vedere că atât pasagerii adulți, cât și cei copii tind să ceară foarte mult de la mașina lor în fiecare zi. Din fericire, producătorii auto fac față provocării, iar cumpărătorii care își caută următoarea mașină de familie au destul de mult de unde alege.

Hatchback-urile de familie oferă o economie de combustibil excelentă și mult spațiu într-un pachet compact, iar cele mai bune exemple sunt foarte bune pentru toate, cu o combinație bună de calități. Cu toate acestea, o serie de cumpărători vor avea nevoie de spațiul suplimentar al unui SUV sau al unui break. Aici, de regulă, veți obține mai mult spațiu pentru picioarele din spate, un portbagaj mai mare și un confort superior pe distanțe lungi, dar veți plăti ceva mai mult pentru a cumpăra unul, iar economia de combustibil ar putea fi afectată.

Pentru un spațiu interior flexibil, veți dori un MPV cu cinci sau șapte locuri, dar tendința modernă în materie de mașini de familie se îndreaptă foarte mult către modelele SUV și crossover. Cu acestea, beneficiați de o poziție de conducere mai înaltă și de un acces mai ușor care rezultă din înălțimea ridicată a mașinii. Unele modele oferă chiar și capacități off-road ușoare.

Lista noastră include câte ceva pentru toată lumea, cu SUV-uri precum Hyundai Tucson, MPV-uri mai tradiționale, precum Dacia Jogger, și chiar opțiuni complet electrice, precum Cupra Born.

  1. Dacia Jogger
  2. Skoda Octavia
  3. Cupra Born
  4. Hyundai Tucson
  5. Toyota Corolla
  6. Citroen C5 X
  7. Kia Niro EV