brand

Top 10 cele mai bune mașini cu 7 locuri în 2022

Top 10 cele mai bune mașini cu 7 locuri în 2022

Cum începutul de an este mereu despre planuri și obiective de atins, ne-am gândit că nu ar fi rău ca astăzi să vă prezentăm cele mai bune alegeri pentru mașinile cu 7 locuri, perfecte pentru viața de familie și cei care au nevoie de spațiu.

Așadar, dacă plănuiești să schimbi mașina sau să îți mărești familia, aruncă o privire pe topul de mai jos. Nu numai că toți membrii familiei vor avea loc destul, dar vei fi sigur că vor încăpea și toate bagajele.

Găsește favorita și caut-o și pe platforma noastră, cautimasina.ro. Pentru fiecare anunț vei găsi o analiză completă în ceea ce privește istoricul auto, kilometrajul, deprecierea, consumul sau notele primite la testele de siguranță.

1. Volvo XC90

Volvo XC90 arată elegant la exterior și nu te va dezamăgi nici la interior. Chic, confortabil, spațios și cu tehnologie de ultimă generație, Xc90 îți garantează un condus la un nivel premium.

2. Audi Q7

Pe cât de impunător este la exterior, pe atât de confortabil este în interior. Q7 nu dezamăgește și păstrează linia brandului iar designul interior este conceput din materiale extrem de calitative. Bineînțeles, spațiul este un atu un plus: au loc lejer 7 persoane adulte cu tot cu bagaje.

3. Land Rover Discovery

Potrivit atât pentru off road cât și în mediul urban, Discovery se impune prin calitățile sale de spațiu și confort. Toți pasagerii vor călători în siguranță și vor avea loc suficient.

4. Skoda Kodiaq

Din gama ceva mai accesibilă din punct de vedere preț, face parte Skoda Kodiaq. Există spațiu suficient pentru 5 adulți iar cele din spate sunt perfecte pentru copii. Încă un atu prezent la acest model este acela că dimensiunile sunt mai reduse decât cele ale modelelor prezentate anterior și manevrele de parcare vor putea fi executate mai ușor.

5. Volkswagen Touran

Este o variantă care deși nu încântă neapărat din punct de vedere design, este potrivită pentru cei care au nevoie de spațiu sau o familie numeroasă. Touran este extrem de practic și cu siguranță vei avea loc și pentru toate bagajele.

6. Peugeot 5008

Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și design. Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu echipamente vârf-de-gamă oferă conducătorului auto senzații amplificate și performanța unui Grand Tourer, pentru călătorii ce-ți vor depăși așteptările.

7. Mercedes Benz GLB

Fiecare linie din designul acestui model are un scop clar: cât mai mult confort posibil. La cerere, cel de-al doilea rând de scaune pot fi deplasabile longitudinal și există și opțiunea de a adăuga un al 3lea rând de scaune dacă familia este numeroasă.

8. Kia Sorento

Puternic, avansat și versatil, Sorento se poate încadra ca mașina ideală de familie. Potrivită atât pentru urban, cât și pe drumurile mai puțin prietenoase, noul model din 2021 vine la pachet și cu multe caracteristici care îți vor face viața mai ușoară. De asemenea, nu numai că este foarte spațioasă și încap lejer 7 adulți, dar are și un design elegant.

9. BMW X7

Pentru cei care sunt fani BMW, modelul X7 nu va dezamăgi. Interiorul este uimitor, extrem de calitativ și spațios. Bineînțeles nu lipsește sistemul de infotainment de ultimă generație.

10. Citroen Grand C4 SpaceTourer

Deși nu face parte din categoria SUV cau crossover ca modelele prezentate anterior, are loc suficient pentru 7 adulți și dacă scoți scaunele (deși procedeul nu este atât de simplu ca la ceilalți rivali) vei avea un spațiu extrem de mare.

10*. Dacia Jogger

Chiar daca tocmai a fost lansat, modelul de 7 locuri de la Dacia asigură confortul pentru întreaga familie sau grupul tău de prieteni.