brand

Cele mai bune mașini de familie second-hand din 2024

Cele mai bune mașini de familie second-hand din 2024

Când vine vorba de achiziționarea unei mașini pentru nevoile familiei, a alege o mașină second-hand poate fi o decizie înțeleaptă. Astfel, veți economisi bani, în timp ce veți beneficia de cele mai recente tehnologii și echipamente de siguranță auto. În acest articol, vom discuta despre cele mai bune mașini de familie second-hand disponibile în 2024.

Ghidul nostru pentru cele mai bune mașini de familie de mâna a doua se concentrează pe optimizarea valorii pentru bani și spațiul, excluzând SUV-urile sau crossoverele mici. Sedanele, hatchback-urile și MPV-urile mai mari, care erau pâinea și untul motoringului de familie de zi cu zi, au căzut puțin în dezacord cu moda, dar pot oferi o valoare excelentă pentru bani.

Oferta de mașinii de familie fiind extrem de competitivă, producătorii s-au concentrat pe îmbunătățirea calității și tehnologiei disponibile, chiar și unele mașini de nivel de intrare obținând echipamente precum sat-nav, senzori de parcare sau Apple CarPlay și Android Auto ca standard. Aceasta este o veste grozavă dacă sunteți în căutarea unei mașini de familie cu buget, ceea ce înseamnă că ați putea obține mai mult pentru banii dvs.

Cele mai bune mașini de familie de mâna a doua din 2024

  1. Skoda Superb
  2. SEAT Tarraco
  3. Volvo V60
  4. Peugeot 508
  5. Volkswagen Passat
  6. Mazda 6
  7. Skoda Octavia Break
  8. Skoda Karoq
  9. Hyundai i40
  10. Toyota Prius

Skoda Superb

Skoda Superb rămâne una dintre cele mai bune mașini de familie mari pe care banii le pot cumpăra. Skoda este puțin mai scumpă decât un Insignia echivalent, de aceea este pe locul doi aici. Cu un interior imens și elegant, dinamică de conducere angajantă, confort de top și o opțiune de hibrid plug-in, este o alegere de top dacă aveți un buget mai mare.

Seat Tarraco

Seat Tarraco este un SUV de dimensiuni mari, cu 7 locuri, care oferă un design elegant și o tehnologie de ultimă oră. Este disponibil într-o gamă largă de motorizări, inclusiv diesel și benzină, cu transmisie manuală sau automată. Tarraco este un SUV spațios și practic, cu un portbagaj generos, care poate ajunge până la 1.775 litri atunci când toate scaunele sunt rabatate. Sistemele de siguranță sunt de ultimă generație, inclusiv Lane Assist, Blind Spot Detection și Adaptive Cruise Control.

Volvo V60

Volvo V60 este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de familie practică și sigură. Este disponibilă și ca un hibrid plug-in puternic, care compensează lipsa motoarelor cu șase cilindri disponibile cu alternative.

Peugeot 508

Ceea ce Peugeot 508 îi lipsește în spațiu și versatilitate, compensează în stil. Silueta elegantă a limuzinei ascunde de fapt o hayon util, în timp ce cabina este suficient de spațioasă. O călătorie cu perne și o rafinament excelent înseamnă că 508 absoarbe călătoriile lungi, iar există și o opțiune PHEV.

Volkswagen Passat

Creșterea și creșterea modelelor executive de prestigiu precum BMW Seria 3 și Mercedes C-Class a scăzut din clasa mare de mașini de familie, dar a avut un efect profund asupra supraviețuitorilor ca Volkswagen Passat.

Mazda 6

Mazda 6 este o mașină sedan de dimensiuni medii, care combină un design elegant, o tehnologie de ultimă oră și o experiență de condus dinamică. Este disponibilă în două variante: sedan și break.

Interiorul lui Mazda 6 este la fel de impresionant ca exteriorul, cu materiale de înaltă calitate și un design intuitiv. Scaunele sunt confortabile și bine susținute, iar spațiul interior este suficient pentru patru adulți. Mazda 6 este echipată cu o serie de tehnologii de ultimă oră, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil, sistem de asistență la parcare și sistem de navigație cu voce.

Skoda Octavia Break

Există un banc recurent printre jurnaliștii de mașini că Skoda Octavia Estate este răspunsul la 90% din întrebările legate de achiziționarea unei mașini - și acest lucru este cu siguranță adevărat când vine vorba de recomandări pentru mașini de familie second-hand.

Skoda Karoq

Skoda Karoq este ca o pereche de papuci preferați: ușor de folosit în fiecare zi, dar nu neapărat elegant. Cu toate acestea, este extrem de practic, mai ales pentru familiile cu mai mulți membri.

Hyundai i40

Hyundai i40 a fost deseori trecută cu vederea când era nouă, ceea ce înseamnă că este o alegere inteligentă pentru o mașină de mâna a doua, oferind multă mașină cu un buget minim. Hyundai s-a concentrat mai mult pe confort, eficiență și echipamente auto, decât pe dinamica de conducere.

Toyota Prius

Mașina care a introdus conceptul de trenuri motrice hibride „alternative” la sfârșitul anilor '90 este acum atât de departe în mainstream încât este una dintre opțiunile noastre preferate de mașini de mâna a doua pentru familii.