brand

Cele mai bune mașini second-hand cu 7 locuri pentru familii mari și grupuri de prieteni

Cele mai bune mașini second-hand cu 7 locuri pentru familii mari și grupuri de prieteni

Atunci când ai o familie mare sau călătorești frecvent cu un grup numeros de prieteni, o mașină cu 7 locuri poate fi soluția perfectă pentru a asigura confortul și spațiul necesar. În acest articol, vom explora cele mai bune mașini second-hand cu 7 locuri disponibile pe piață. Vom discuta despre motivele pentru care ar trebui să cumperi o astfel de mașină, precum și despre principalele aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când faci o alegere. De asemenea, vom prezenta o listă cu cele mai recomandate mașini cu 7 locuri disponibile pe piața second-hand.

Mașinile cu 7 locuri sunt ideale pentru familiile mari sau pentru grupurile de prieteni care călătoresc împreună. Aceste mașini oferă suficient spațiu pentru a transporta întreaga familie sau grupul de prieteni într-un mod confortabil și sigur. În plus, mașinile cu 7 locuri pot fi utile și în alte situații, cum ar fi călătoriile cu multe bagaje sau transportul mărfurilor de dimensiuni mari.

Ce trebuie să ai în vedere la categoria de mașini cu 7 locuri

Atunci când alegi o mașină cu 7 locuri, există câteva aspecte importante pe care ar trebui să le iei în considerare. Aceste aspecte includ:

  1. Sistemele de siguranță: Asigură-te că mașina are sisteme de siguranță avansate și că a obținut un număr mare de stele Euro NCAP pentru protecția pasagerilor.
  2. Capacitatea de depozitare: Verifică volumul de depozitare disponibil în portbagaj. Este util să ai și un sistem de bare transversale pentru a putea transporta bagaje mari și voluminoase.
  3. Flexibilitatea spațiului interior: Verifică cât de ușor poți rabata scaunele din spate pentru a mări spațiul disponibil în portbagaj.
  4. Locuri multiple de depozitare: Asigură-te că mașina are suficiente locuri de depozitare pentru obiectele personale, cum ar fi buzunare în scaune, suporturi pentru pahare sau sticle și un torpedou generos.
  5. Performanța motorului: Verifică fiabilitatea și puterea motorului. Motorul trebuie să fie suficient de puternic pentru a susține greutatea și dimensiunea mașinii.
  6. Asistența la parcare și alte facilități: Verifică dacă mașina are sisteme de asistență la parcare și alte facilități importante, cum ar fi climatizarea zonală.

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi o mașină cu 7 locuri. În funcție de nevoile tale și de bugetul disponibil, poți alege dintr-o varietate de modele disponibile pe piața second-hand.

Top 10 mașini second-hand cu 7 locuri

Când vine vorba de mașini second-hand cu 7 locuri, există o varietate de modele disponibile pe piață. În continuare, vom prezenta o listă cu cele mai recomandate mașini cu 7 locuri, pe care le poți cumpăra second-hand.

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy este un monovolum compact, fabricat de producătorul român Dacia. Acesta este disponibil în variantele de motorizare de 1.2 litri benzină, 1.6 litri benzină și 1.5 litri diesel. Dacia Lodgy oferă un raport calitate-preț foarte bun și poate fi o alegere excelentă pentru familiile sau grupurile de prieteni care caută o mașină cu 7 locuri la un preț accesibil.

Ford S-Max

Ford S-Max este un monovolum de clasă medie, apreciat pentru designul său și pentru fiabilitatea sa. Acesta a fost numit "Mașina Anului în Europa" în 2007 și este disponibil cu motoare diesel și benzină. Ford S-Max oferă un echilibru excelent între confort, performanță și spațiu interior generos.

Citroen C4 Grand Picasso

Citroen C4 Grand Picasso este un monovolum de dimensiuni medii, cunoscut pentru designul său modern și pentru interiorul spațios. Acesta este disponibil cu motoare diesel și benzină, și oferă o gamă largă de opțiuni de echipare. Citroen C4 Grand Picasso se remarcă prin manevrabilitatea sa excelentă și prin nivelul ridicat de confort pe care îl oferă pasagerilor.

Opel Zafira

Opel Zafira este un monovolum compact, apreciat pentru fiabilitatea și versatilitatea sa. Acesta este disponibil cu motoare diesel și benzină, și oferă un spațiu interior generos și o gamă largă de opțiuni de echipare. Opel Zafira este o alegere populară pentru familiile sau grupurile de prieteni care caută o mașină cu 7 locuri la un preț accesibil.

Seat Alhambra

Seat Alhambra este un monovolum de dimensiuni medii, produs de producătorul spaniol Seat. Acesta este disponibil cu motoare diesel și benzină și oferă un raport excelent între confort, performanță și spațiu interior generos. Seat Alhambra se remarcă prin designul său elegant și prin nivelul ridicat de siguranță pe care îl oferă.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq este un SUV de dimensiuni medii, produs de producătorul ceh Skoda. Acesta poate fi configurat cu 7 locuri și este disponibil cu o gamă variată de motorizări, inclusiv motoare pe benzină și diesel. Skoda Kodiaq se remarcă prin designul său modern, prin nivelul ridicat de confort și prin tehnologiile avansate pe care le oferă.

VW Tiguan Allspace

VW Tiguan Allspace este un SUV compact, produs de producătorul german Volkswagen. Acesta poate fi configurat cu 7 locuri și este disponibil cu o gamă variată de motorizări, inclusiv motoare pe benzină și diesel. VW Tiguan Allspace se remarcă prin designul său elegant, prin nivelul ridicat de confort și prin tehnologiile avansate pe care le oferă.

Volvo XC90

Volvo XC90 este un SUV de lux, produs de producătorul suedez Volvo. Acesta poate fi configurat cu 7 locuri și este disponibil cu o gamă variată de motorizări, inclusiv motoare pe benzină și diesel. Volvo XC90 se remarcă prin designul său elegant, prin nivelul ridicat de confort și prin tehnologiile avansate pe care le oferă. Este considerat una dintre cele mai sigure mașini din lume.

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe este un SUV de dimensiuni medii, produs de producătorul sud-coreean Hyundai. Acesta poate fi configurat cu 7 locuri și este disponibil cu o gamă variată de motorizări, inclusiv motoare pe benzină și diesel. Hyundai Santa Fe se remarcă prin designul său modern, prin nivelul ridicat de confort și prin tehnologiile avansate pe care le oferă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai recomandate mașini cu 7 locuri disponibile pe piața second-hand. În funcție de bugetul și preferințele tale, poți alege dintr-o varietate de modele, asigurându-te că mașina îndeplinește cerințele tale în ceea ce privește siguranța, confortul și performanța.