brand

Top 10 cele mai rapide mașini de familie în 2023

Top 10 cele mai rapide mașini de familie în 2023

Dacă circumstanțele vă impun să aveți nevoie de o mașină de familie, s-ar putea să credeți că asta înseamnă sfârșitul viselor voastre de a deține ceva rapid și distractiv de condus. Nu vă temeți, există o mulțime de mașini de familie rapide pe piață în acest moment care pot îndeplini ambele roluri.

Pentru o familie în creștere, spațiul din portbagaj și locurile pentru copii au prioritate față de viteză și emoție, dar cele mai bune mașini practice de performanță nu fac compromisuri în niciunul dintre aceste aspecte. Șoptiți-o, dar multe dintre mașinile de pe această listă sunt capabile să le arate unora dintre mașinile noastre sport preferate o pereche de tocuri curate pe un drum de țară sinuos.

Această listă a celor mai bune 10 cele mai bune mașini rapide de familie reunește mașini din toate sectoarele pieței. La capătul inferior al intervalului de preț, veți găsi hatch-uri fierbinți precum strălucitul Volkswagen Golf R, care oferă siguranță cu tracțiune integrală, o caroserie practică cu cinci uși și un motor energic pentru a tăia drumurile B-road alese.

Dacă un hatchback nu este suficient de versatil, atunci piața este plină de break-uri rapide care oferă și mai multă performanță și spațiu. Noul BMW M3 Touring este cel mai recent sosit, conceput pentru a se confrunta cu rivalii de la Audi și Mercedes. Există numeroși concurenți și în spațiul EV, cu Tesla Model 3 și Porsche Taycan Sport Turismo, care oferă o întoarcere fără efort de la viteză și spațiu la spațiu. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai bune zece mașini de familie rapide aflate la vânzare...

  1. BMW M3 Touring
  2. Porsche Macan GTS
  3. Cupra Formentor
  4. Porsche Taycan Sport Turismo
  5. Audi RS6 Avant
  6. Skoda Octavia vRS
  7. Volkswagen Golf R
  8. Kia Stinger
  9. Mercedes-AMG GLB 35
  10. Tesla Model 3