brand

Maserati GranCabrio a fost surprins în testele pe zăpadă

Maserati GranCabrio a fost surprins în testele pe zăpadă

Imediat după noul GranTurismo, Maserati se pregătește să prezinte cea mai recentă iterație a modelului GranCabrio cu acoperișul rabatabil. Acesta efectuează teste pe vreme rece.

Designul exterior al lui GranCabrio se potrivește foarte bine cu cel al coupe-ului GranTurismo. Camuflajul ascunde detaliile specifice, dar cele două modele par să aibă același stil frontal și posterior. Evident, excepția majoră este reprezentată de acoperișul din țesătură al acestui model și nu de hardtop-ul fix al celuilalt model.

Aceste fotografii nu includ o privire în interiorul GranCabrio. Cu toate acestea, ne așteptăm ca acesta să fie foarte asemănător cu GranTurismo coupe, deoarece stilul exterior seamănă foarte mult cu cel al cabrioletului. Vehiculul dispune de ecrane pentru instrumente, infotainment și comenzi HVAC.

În general, constructorii de automobile cer mai mult pentru decapotabile decât pentru coupe-uri. Acest lucru înseamnă că GranCabrio ar costa probabil mai mult decât hardtop-ul. Maserati anunță deja debutul decapotabilei pentru o dată nedezvăluită în 2023.