brand

Lamborghini: Logo Nou, dar familiar

Lamborghini: Logo Nou, dar familiar

Lamborghini, faimosul producător italian de mașini super-sport, a anunțat recent o actualizare discretă a logo-ului său emblematic. Această schimbare subtilă va fi vizibilă atât pe canalele digitale ale companiei, cât și pe mașinile reale. Se preconizează că primele modele care vor purta noul logo vor fi înlocuitorul lui Huracan și versiunea plug-in hybrid a modelului Urus, ambele așteptate să fie lansate mai târziu în acest an.

Noul logo Lamborghini are o serie de modificări minore. Tipografia "Lamborghini" este acum puțin mai lată decât înainte. Culorile primare ale logo-ului rămân alb și negru, "simbolizând identitatea clară a mărcii". De asemenea, au fost adăugate nuanțe de galben și de aur. Interesant este că producătorul italian de mașini de lux intenționează să folosească taurul emblematic fără scut doar pe site-ul lor web și pe rețelele de socializare.

Noul logo are un aspect "minimal, dar îndrăzneț", conform declarațiilor oficiale ale companiei. Lamborghini, care face parte din Grupul Audi alături de Bentley, Ducati și Italdesign, a lucrat împreună cu echipa de design pentru a crea un set nou de pictograme destinate utilizării online.

Noua tipografie a logo-ului este un omagiu adus limbajului de design unghiular folosit atât în supercarurile Lamborghini, cât și în SUV-ul lor. Este de așteptat ca noul vechi logo să fie folosit nu doar pe următoarea generație a lui Huracan și pe varianta electrificată a SUV-ului Urus, ci și pe viitorul model Revuelto V-12. În plus, este așteptat ca un al patrulea model să fie lansat în 2028, ca primul vehicul electric al mărcii. Acesta a fost deja prezentat sub forma conceptului Lanzador anul trecut. Un grand tourer cu 2+2 locuri va fi urmat în 2029 de o versiune electrică a lui Urus.

Lamborghini are o performanță excelentă, înregistrând o creștere semnificativă în ultimii ani. Doar în 2023, au fost livrate peste 10.000 de unități, ajungând la un total de 10.112 vehicule. Clienții sunt atât de entuziasmați de brandul Lamborghini încât modelele Huracan și Urus sunt deja vândute până la sfârșitul perioadei de producție, iar comenzile pentru Revuelto nu vor fi livrate până în 2026.

Cu o istorie bogată și o reputație globală, Lamborghini continuă să evolueze și să se adapteze noilor tendințe. Actualizarea logo-ului său este doar o mică parte a acestei evoluții continue. Cu toate acestea, noul logo păstrează elementele clasice care au făcut din Lamborghini o marcă iconică. Este un simbol al puterii, performanței și exclusivității, care nu va înceta niciodată să fascineze și să inspire pasionații de mașini din întreaga lume.

Dacă ești un fan al mărcii Lamborghini, cu siguranță vei aprecia această actualizare subtilă a logo-ului, care menține tradiția și valorile fundamentale ale brandului. Așteaptă-te la mai multe inovații și surprize din partea Lamborghini în viitorul apropiat, deoarece această marcă continuă să conducă industria mașinilor super-sport.

Pentru mai multe informații și noutăți despre Lamborghini și alte mărci de mașini de lux, asigură-te că rămâi conectat la platformele noastre de socializare și site-ul nostru web.