brand

Avem o primă randare cu Kia Sorento Facelift 2024

Avem o primă randare cu Kia Sorento Facelift 2024

Lucrările la versiunea actualizată a modelului Kia Sorento continuă și, recent, am prezentat un videoclip spion cu SUV-ul sud-coreean supus unor teste de pre-producție cu numere de înmatriculare din Michigan și un camuflaj complet (vezi linkurile aferente de mai jos). Se pare că producătorul auto avansează încet cu lucrările de dezvoltare a modelului și nu ne așteptăm să vedem debutul acestuia înainte de sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, nu trebuie să așteptați până la premiera oficială pentru a vedea cum va arăta Sorento 2024.

Cei de la Gotcha Cars au avut amabilitatea de a ne împărtăși această galerie exclusivă, care înfățișează randări ale Sorento-ului modernizat. Deși nu se pot vedea prea multe din fotografiile spion anterioare, partea frontală pare a fi complet redesenată, cu o nouă grilă a radiatorului și faruri verticale. Aranjamentul LED DRLs este, de asemenea, complet nou și există modificări suplimentare la secțiunea inferioară a barei de protecție și la grila inferioară.

În aceste randări se regăsesc, de asemenea, noi modele de jante și câteva modificări mai mici ale ornamentelor exterioare. În ceea ce privește partea din spate, fotografiile spion au confirmat că nu vor exista schimbări vizuale majore în partea din spate, dar aceste desene digitale propun noi grafice interne pentru stopuri. De asemenea, forma barei de protecție pare să rămână neschimbată, dar există modificări ale difuzorului din plastic.

În timp ce aceste randări ne oferă o idee de bază despre care ar putea fi schimbările vizuale de pe Sorento facelift, nu știm prea multe despre opțiunile de motorizare ale acestuia. În prezent, SUV-ul este vândut în Statele Unite cu o gamă de patru motoare disponibile, cu o unitate de bază cu patru cilindri de 2,5 litri, aspirată natural, bună pentru 191 de cai putere (142 de kilowați). O versiune turbocompresată a acestui motor se află deasupra ofertei de bază, producând 281 CP (210 kW). Două grupuri motopropulsoare electrificate (un hibrid standard și un hibrid plug-in), ambele cu o cilindree de 1,6 litri, sunt disponibile în prezent cu puteri de 227 CP (169 kW) și, respectiv, 261 CP (195 kW). Nu ne așteptăm la mari schimbări la acest capitol.