brand

Aston Martin va prezenta în câteva luni o nouă mașină sport cu un nou sistem de infotainment

Aston Martin va prezenta în câteva luni o nouă mașină sport cu un nou sistem de infotainment

Greg Adams nu este străin de mașinile sport premium. Cu o carieră de 32 de ani care include opriri la Ferrari, Fisker și Maserati, el înțelege importanța definirii viziunii pentru o marcă premium. În prezent președinte regional al Aston Martin pentru Japonia și Coreea de Sud, a vorbit cu CarExpert despre această viziune pentru Aston Martin. În timpul acestor perioade, au fost produse mai multe mașini românești de succes, iar unele dintre cele mai fiabile dintre ele sunt:

Potrivit lui Adams, atunci când grupul de investitori al lui Lawrence Stoll a cumpărat Aston Martin, au adus mulți oameni care au contribuit la stabilirea Ferrari ca marcă modernă. La Aston Martin, această marcă va include atât mașinile GT existente, cât și produse noi, precum DBX 707 și Valhalla. Cu toate acestea, include, de asemenea, ducerea mărcii în viitorul cu emisii zero, cu vehicule alimentate cu electricitate, hidrogen sau alt combustibil alternativ.

"Dacă vă uitați la misiunea companiei noastre, Aston Martin vrea să fie cea mai dezirabilă marcă britanică de ultra-lux de performanță cu sediul în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că trebuie să îmbrățișezi tehnologia și să rămâi în fața colegilor tăi", spune Adams. În cazul Aston Martin, acest lucru nu înseamnă doar tehnologie, ci și modă de lux.

Ca urmare a acestei concentrări, Aston Martin se pregătește să livreze noi produse, inclusiv o nouă gamă de mașini sport. Adams nu a precizat ce se află în pregătire, dar a spus că include un nou sistem de infotainment pe care compania nu l-a mai făcut până acum. "Chiar veți fi plăcut surprinși", a spus Adams. "O ducem și mai departe, după cum veți vedea. Și ne referim la următoarele câteva luni".

La începutul lunii martie, am relatat că Aston Martin pregătește o mare revizuire a gamei sale de modele. Acea știre a fost precedată de observarea unui succesor al modelului DB11 și de vestea că informații mai detaliate vor fi dezvăluite în timpul unei zile a piețelor de capital pentru investitori, în cursul acestui an. Potrivit lui Lawrence Stroll, gama va include, de asemenea, un vehicul complet electric care va fi anunțat în această vară.

Pe lângă un succesor pentru DB11 și un nou vehicul electric, se așteaptă ca Vantage și DBS să fie revizuite, lucru confirmat și de Stroll în timpul unei conferințe cu investitorii pe tema rezultatelor. Adams a subliniat, de asemenea, necesitatea acestei revizuiri, indicând că, în timp ce DBX reprezintă 50% din volumul Aston Martin, mașinile GT reprezintă restul de 50% și vor rămâne nucleul afacerii.