brand

Aston Martin DBX707 2025: Un SUV mai practic și cu un interior modernizat

Aston Martin DBX707 2025: Un SUV mai practic și cu un interior modernizat

Aston Martin, renumitul producător britanic de automobile, își actualizează modelul de SUV DBX707 pentru 2025. Modificările includ un interior complet modernizat și alte îmbunătățiri minore care îl fac mai practic și mai atractiv decât versiunile anterioare.

Aston Martin a eliminat modelul standard DBX din gama sa, lăsând doar varianta DBX707. Interiorul acestui model a fost îmbunătățit considerabil, oferind un spațiu mai util și mai confortabil pentru pasageri.

Designul interior al DBX707 este inspirat de modelele DB12 și Vantage, cu un linie de design orizontală care separă sistemul de infotainment de panoul de instrumente și consola centrală. Spre deosebire de alte vehicule de lux moderne, DBX707 păstrează o multitudine de butoane și comutatoare care controlează sistemul HVAC, senzația de direcție, setările de suspensie, modul de conducere și multe altele.

În spatele unui nou volan se află un display digital de instrumente de 12,3 inch. Un ecran de 10,25 inch cu software-ul de infotainment de ultimă generație al Aston se află în centru, care dispune de conexiune Apple CarPlay și Android Auto fără fir.

Exteriorul rămâne în mare parte neschimbat, dar există unele ajustări notabile. DBX707 are acum mânere de ușă care ies în afară când SUV-ul este deblocat și oglinzi laterale noi cu sticlă plană.

Aston extinde selecția de culori pentru DBX cu cinci nuanțe noi: Epsilon Black, Helios Yellow, Sprint Green, Malachite Green și Aura Green. Podium Green va fi de asemenea disponibilă, după ce anterior a fost exclusivă pentru ediția DBX707 ARM23.

Aston Martin DBX707 2025: Un SUV mai practic și cu un interior modernizat

Motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri al mărcii continuă să alimenteze SUV-ul, producând aceleași 697 de cai putere și 664 de livre-picioare de cuplu. O cutie de viteze automată cu nouă trepte și ambreiaj umed transmite puterea către sistemul de tracțiune integrală care poate trimite 100% din cuplu către roțile din spate. Între timp, amortizoarele electronice și suspensia pe aer primesc o nouă calibrare pentru a îmbunătăți manevrabilitatea.

DBX707 poate atinge 100 de kilometri pe oră în 3,1 secunde și poate atinge o viteză maximă de 193 mph, conform Aston. Frânele din ceramică de carbon de 16,5 inch în față și 15,4 inch în spate, care se ascund în spatele jantelor standard de 22 inch, oferă putere de oprire. Jantele din aliaj de 23 inch sunt de asemenea opționale.

Aston Martin DBX707 2025 este o îmbunătățire semnificativă a modelului anterior, oferind un interior mai confortabil și o serie de actualizări menite să îmbunătățească experiența de conducere. Cu un design actualizat, o serie de noi culori disponibile și aceeași performanță impresionantă, acest SUV se anunță a fi unul dintre cele mai bune pe piață în 2025.Aston Martin DBX707 2025 este o îmbunătățire semnificativă a modelului anterior, oferind un interior mai confortabil și o serie de actualizări menite să îmbunătățească experiența de conducere. Cu un design actualizat, o serie de noi culori disponibile și aceeași performanță impresionantă, acest SUV se anunță a fi unul dintre cele mai bune pe piață în 2025.