brand

Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante arată incredibil în primele imagini oficiale

Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante arată incredibil în primele imagini oficiale

Când Aston Martin a prezentat DBS 770 Ultimate în ianuarie, a anunțat și o versiune decapotabilă, dar a arătat doar coupe-ul. Marca de lux cu sediul în Gaydon umple acum golurile prin dezvăluirea superbului Volante, cu spațiu nelimitat la cap. Este cea mai rară dintre cele două versiuni de caroserie, deoarece vor fi produse doar 199 de exemplare, în timp ce modelul cu acoperiș fix va fi produs în 300 de exemplare.

Rareori avem ocazia să spunem acest lucru despre o mașină nouă, dar nu există un unghi rău pentru această mașină uluitoare. Deși aspectul este subiectiv, nimeni nu poate nega că este cea mai puternică mașină de stradă Aston Martin din toate timpurile. Într-adevăr, folosește un V12 de 5,2 litri îmbunătățit cu 770 CP (de unde și numele), ceea ce înseamnă 759 de cai putere. Bestia twin-turbo oferă un cuplu masiv de 664 de lire-picioare (900 Newton-metri) de la doar 1.800 rpm pentru o croazieră fără efort.

Chiar dacă este sold out, AM s-a chinuit să lanseze un configurator cu o multitudine de culori din care poți alege atât pentru exterior, cât și pentru habitaclu. Mașinile în ediție specială sunt rareori configurabile, dar aceasta are opțiuni care variază de la insigne cromate sau negre până la un pachet din fibră de carbon. În plus, DBS 770 Ultimate Volante poate veni la pachet cu un set de bagaje din piele din patru piese.

Toate coupé-urile și cabrioletele se deplasează pe jante personalizate de 21 de inci cu un design complex cu mai multe spițe, derivat din aliajele montate pe Valkyrie și pe Victor unicat. Jantele - care par a fi foarte greu de curățat - sunt disponibile în argintiu satinat sau negru satinat, acestea din urmă fiind oferite, de asemenea, cu un finisaj strunjit cu diamante. Aston Martin echipează mașinile cu pneuri Pirelli P Zero de dimensiuni 265/35 R21 pe față și 305/30 R21 pe spate.

Ultimul răcnet pentru DBS primește plăcuțe de praguri fanteziste care arată legendarele aripi, împreună cu un logo special "770 Ultimate" și o numerotare în ediție limitată pentru a-i sublinia exclusivitatea. Divizia Q by Aston Martin poate colora fibra de carbon, aplica inserții de piele țesută pe scaune și vopsi grafică de caroserie ca parte a unei game mai largi de opțiuni de personalizare.

Producția a început deja, iar primele livrări către clienți sunt programate pentru al treilea trimestru al anului 2023.