brand

Top 5 mașini pe care vor să le conducă femeile

Deși avem tendința să credem că domeniul auto este unul destinat exclusiv bărbaților, femeile preferă în aceeași măsură să conducă și să se bucure de confortul oferit de propria mașină.

Diferența este că doamnele și domnișoarele au și alte criterii atunci când achiziționează mașini noi sau mașini second hand.

Femeile sunt mult mai atente la detalii și sunt mai preocupate de design decât bărbații, așadar în ultimii ani tot mai mulți constructori au creat modele destinate gusturilor feminine.

De cele mai multe ori, femeile pun foarte mult accentul pe designul exterior și interior, chiar și în detrimentul performanțelor tehnice. Culoarea, linia exterioară a modelului dar și cea de la interior sunt aspecte importante ce influențează achiziția.

Cautimasina.ro a pregătit astăzi un top 5 cu cele mai căutate modele de către femei. Le găsești pe toate pe platformă, atât în variante de mașini noi, cât și deja rulate, cu o singură căutare.

De asemenea, atunci când vei descoperi modelul preferat, algoritmii cautimasina.ro te ajută nu numai cu descrierea clasică a modelului, ci ai posibilitatea să analizezi prețul, deprecierea și kilometrajul, să verifici istoricul mașinii, să vezi rating-ul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra o mașină potrivită.

Opel Adam

Opel Adam este ușor de parcat și condus în oraș, agil și de dimensiuni reduse, cu un design interesant care atrage priviri cu siguranță. Culorile pentru caroserie sunt denumite foarte original și cu sigutanță vei găsi una care să îți placă și ție: „Pump up the blue”, „Purple fiction”, „Red `n` Roll”, „Pink Kong”, „I`ll be black”, „Papa don`t peach”

Mini Cooper

Mini Cooper creat de cei de la BMW atrage în continuare multe doamne prin forma sa unică pe piața automobilelor, dar și prin dotările de la interior.

Fiat 500

Fiat 500 rămâne în topul preferințelor pentru reprezentantele sexului frumos. Elegant și chic, de dimensiuni reduse, cu un interior absolut fabulos, modelul itialian este cu siguranță o alegere potrivită pentru femei elegante, interesante și cu atitudine. Ușor de condus și de parcat prin oraș, vei atrage cu siguranță toate privirile asupra ta.

Audi A1

Audi A1 are dimensiuni de sub 4 metri, ceea ce îl face perfect pentru oraș, dar păstrează aceeași calitate cu care ne-a obișnuit Audi. Finisările excelente, echipările de top și multitudinea de combinații prin care poatre fi configurat, Audi A1 este o alegere inspirată pentru femeile care vor o mașină elegantă și ușor de condus în același timp.

Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle adoptă un design exterior sofisticat, dinamic și atletic în același timp. La interior Beetle impresionează și mai mult: este foarte elegant, frumos, dar și confortabil și cu dotări multiple.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Cele mai ieftine mașini noi pe care poți să le cumperi prin Programul Rabla 2021
Top 3 cele mai bune mașini de vacanță
Impozitul auto în 2021: cât trebuie să plătești și unde
Cele mai bune mașini sub 5.000 euro
Top 3 mașini ușor de întreținut din punct de vedere cheltuieli