brand

Top 3 cele mai bune mașini de vacanță

Concediul și momentele de relaxare petrecute cu familia sunt cu adevărat experiențe memorabile. Pentru a le face cât mai plăcute, pe lângă alegerea unei cazări care să ne ofere tot confortul, este necesar să plecăm la drum cu o mașină spațioasă, comodă, cu un portbagaj încăpător, dar care să fie și ușor de manevrat și condus.

Sigur, atunci când achiziționăm o mașină o alegem în funcțiile de caracteristicile ei și de nevoile pe care trebuie să ni le îndeplinească: ușor de condus în oraș, consum redus, încăpătoare pentru toată familia, opțiuni tehnologice multiple sau orice altceva. Putem însă să ne gândim încă de la momentul achiziției că am putea să alegem atât mașini potrivite pentru oraș, dar care să fie comode și destul de spațioase și atunci când plecăm în vacanță.

Ți-am pregătit astăzi un top 3 cu mașini care te vor purta în siguranță către orice destinație ai alege în această vară:

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe este unul dintre cele mai accesibile SUV-uri vândute pe piața din România. Cu prețuri pornind de la 15.000 euro pentru modele din 2015, Santa Fe este un vehicul perfect pentru a pleca în vacanțe lungi și pe cele mai dificile drumuri, împreună cu toată familia. Fie că alegi munte sau mare, drumuri cunoscute sau forestiere, acest SUV te va ajuta cu siguranță să te simți în siguranță, să conduci relaxat și comod și să aibă spațiu, nu doar toată familia, ci și bagajele multiple. Poate transporta până la şapte persoane și spaţiul pentru bagaje este suficient, volumul total fiind de aproape un metru cub.

Honda CR-V

Honda CR-V este un autoturism potrivit atât pentru o familie numeroasă, cât și pentru cei care apreciază mașinile puternice. Cu un consum mediu 4-5 l/100 km este ideală atât pentru oraș, cât și pentru plecări la drum lung cu ea. Spațiul din interior este încăpător iar volumul portbagajului are aproape 590 litri.

Hyundai Santa Fe

Din clasamentul nostru nu putea lipsi vestitul VOLKSWAGEN Touareg un SUV cu un design atrăgător, dar și capabilități foarte bune și de off-road. Fiabilitatea, performanța, confortul și sistemele de asistență inteligente, fac ca Touareg-ul să fie cu adevărat un companion de nădejde oriunde am vrea să plecăm în vacanță, dar și o alegere perfectă ca mașină de oraș. Mașina vine echipată cu dotări esențiale, sistem easy open pentru portbagaj, suspensii pneumatice, interior din piele ecologică, sisteme de asistență inteligente, un portbagaj de 555 litri și un spațiu interior suficient pentru fiecare pasager. Prețul de pornire pentru un model din 2015 îl găsești pe cautimasina.ro de la 17.000 euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Tu știi ce caracteristici de siguranță are mașina ta?
Cum să faci test drive-ul corect pentru a achiziționa mașina visurilor tale
S-a aprins un bec în bord? Iată ce înseamnă!
Cele mai ieftine mașini electrice in 2021
Top 5 mașini perfecte pentru oraș