brand

Cum să-ți cumperi noul Mercedes-Benz Clasa S cu 36.000 de euro reducere

CautiMasina.ro

Știm cu toții că Mercedes-Benz Clasa S este mașina pe care, daca o deții, înseamna ca ai reușit în viață, dar și costa pe masura, așa ca acum exista o mica portiță pentru a avea un S-Class mai ieftin.

Probabil aceasta a fost logica celor de la Mercedes-Benz atunci cand au creat noul Mercedes-Benz Clasa C și l-au facut sa arate la fel ca noul Mercedes-Benz Clasa S, iar atunci cand spunem ca "seamana" ne referim la faptul ca aproape sunt identice.

Mercedes-Benz Clasa C
Mercedes-Benz Clasa S

Exteriorul celor doua modele se diferentiaza prin lungime (evident Clasa S este mai lung decat Clasa C) și prin faruri (cele de pe Clasa S au trei module cu laser, pe cand Clasa C dispune doar de un singur modul) și cam aici se opresc diferentele, deci pentru un ochi neantrenat, cele doua mașini pot fi confundate foarte usor.

Mercedes-Benz Clasa S interior
Mercedes-Benz Clasa C interior

Diferentele la interior sunt iarasi greu de gasit (cel putin din pozitia soferului), singura diferenta evidenta fiind gurile de vetilatie ce pe noul Clasa C sunt rotunde și pe fratele mai mare sunt dreptunghiulare. Bineinteles ca atunci cand intri in spate, diferenta dintre cele doua interioare devine usor de sesizat, insa justifica cei minim 36.000 euro in plus pentru Clasa S?

Aceasta intrebare ne-a facut sa ne gandim "cum poti sa ai iti cumperi un S-Class nou cu 36.000 euro reducere?". Dupa cum puteti observa, diferentele pentru "un om de rand" sunt destul de subtile așa ca poti sa pacalesti cu un Clasa C nou cu specificatiile potrivite și sa treci ca avand un Clasa S.

Cu acest gand in minte am mers pe site-ul celor de la Mercedes și ales cel mai ieftin model de Clasa S nou și am specificat echivalentul in materie de Clasa C și am ajuns la o diferenta de 36.000 euro (configurarea pentru Clasa C este aici și pentru Clasa S aici).

Incheiem discutia cu faptul ca stim ca cele doua mașini sunt din clase diferite și ca pentru cei care isi doresc un Clasa S nou, nu conteaza banii, insa daca tot exista aceasta polemica pornita de asemanarea "izbitoare" dintre cele doua Mercedes-uri, am zis sa ne distram și noi un pic sa sa luam parte la acesta discutie.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
5 avantaje ale mașinilor noi pe care nu ai cum să nu le remarci
Cele mai iubite 5 mărci de mașini de către români
Cutie manuală sau cutie automată?
Mașini cu motoare diesel performante care costă sub 8.000 euro
Top mașini second hand cu transmisie automată
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021