brand

Mașini second hand care sunt o investiție inspirată! Vor deveni autoturisme de colecție

Mașini second hand care sunt o investiție inspirată! Vor deveni autoturisme de colecție

Mașinile second hand sunt o alegere inspirată nu numai pentru condusul de zi cu zi, ci unele dintre modele pot deveni cu adevărat o investiție financiară inspirată. Anumite serii limitate devin în timp adevărate bijuterii pe patru roți și dacă sunt întreținute așa cum trebuie, valoarea acestora va fi mai mare de la un an la altul.

Există variante de mașini second hand care au devenit foarte apreciate pentru calitățile pe care le-au avut la lansare, dar mai ales pentru că și le-au păstrat în timp.

Astfel, există mașini second hand care nu se depreciază, ci din contră, le crește valoarea dacă sunt bine întreținute și funcționează perfect.

Iată o listă cu mașini second hand care cu siguranță vor fi o investiție care îți va aduce bani în viitor.

Honda S2000

Lansată în 1998, Honda S2000 a fost una dintre cele mai apreciate mașini la vremea ei și a fost fabricată până în 2009. Modelul a fost un produs de nișă, o ediție specială fabricată cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea companiei Honda și a fost vândută în aproximativ 110.000 de unități.

Jurnaliștii auto şi piloţii spun despre Honda S2000 că este unul dintre cele mai rafinate și mai expresive roadstere fabricate vreodată.

Decapotabilă, cu un motor de 2 l și 240 CP atrage toate privirile chiar și acum după atâția ani de la lansare.

Pe cautimasina.ro am găsit două modele de Honda S2000. Unul fabricat în 2007 costă 25.000 de euro și unul din 2009 care are prețul de 45.000 de euro.

Jaguar XK

Lansată în 1996 și fabricată până în 2014, Jaguar XK, în versiunile coupe și decapotabilă, este una dintre cele mai frumoase mașini construite vreodată. Prima generație a fost comercializată sub numele de XK8, înlocuind XJS și a fost primul model cu 8 cilindri Jaguar. A doua generație a modelului XK, cunoscută pentru șasiul său monococ din aluminiu și construcția sa, a fost lansată în 2006. Varianta de performanță XKR a fost introdusă în ambele generații, a doua generație oferind, de asemenea, o variantă XKR-S mai puternică.

Am găsit un model de Jaguar XK din 2011 și care are 380 CP la prețul de 32.000 euro.

Volkswagen Golf GTI

Dezvăluit în premieră mondială în 1975 la Salonul Auto de la Frankfurt, prima generație de Volkswagen Golf GTI este acum printre variantele apreciate de colecționarii de autoturisme. Cu un motor aspirat, dotat cu 4 cilindri și sistem de injecție, acest model a câștigat imediat titulatura de viitor clasic. Motorul de 1.588 centimetri cubi, 110 cai putere și viteza maximă de 177 km/h au făcut ca la modelul Volkswagen Golf GTI să devină un simbol al anilor '70. Un GTI din anii 80 poate ajunge chiar și la 19.000 de euro.

Citește cele mai noi articole de pe blog-ul nostru

Top 5 mașini noi care costă puțin
Mașini decapotabile care costă mai puțin de 3.500 de euro
Mașini hibrid pe care le poți cumpăra din România
5 SUV-uri fiabile pe care merită să le cumperi
Top 3 mașini noi care costă mai puțin de 9.000 de euro
Cu ce se laudă 2021 în materie de lansări de noi modele
Top 10 SUV-uri pe care poti sa le cumperi in 2021
Top 5 SUV-uri de familie sub 5000 de euro