brand

Cum să faci senzație vara asta în Mamaia? Apeși accelerația unui BMW X6

Cum să faci senzație vara asta în Mamaia? Apeși accelerația unui BMW X6

Dacă citești blogul nostru, probabil ai observat deja că noi, cei de la cautimasina.ro, suntem mai mult decât încă ”un alt site unde se vând mașini”.

Și nu doar ne lăudăm..ci ne bucurăm în fiecare zi de aprecierile internațiunilor pe paginile noastre de socializare și de cifrele de trafic pe site pe care le înregistrăm. :D

Ne plac autoturismele, suntem entuziasmați de fiecare model nou apărut pe piață, identificăm cele mai bune oferte pentru ca tu să faci cea mai bună achiziție, ne străduim să realizăm cele mai interesante topuri și căutăm mereu să îți aducem ultimele noutăți din industrie.

Perfecționăm în mod constant algoritmii pentru a-ți pune la dispoziție în mod gratuit pentru fiecare anunț pe care îl găsești pe cautimasina.ro analize de preț, depreciere, kilometraj, istoric auto, consum sau teste de siguranță.

Iar în ultima perioadă am trecut și la partea de ”teren”, adică selectăm mașini tari pentru a le testa și a-ți împărtăși și ție ce merită și ce nu merită la un anumit model.

Stai liniștit, știm deja că bugetul este una dintre situațiile problematice și e mai greu să achiziționezi autoturisme de zeci de mii de euro...însă noi am găsit o soluție perfectă pentru a te bucura măcar o dată în viață de experiența de a conduce super mașini: pe piață există companii de închirieri auto premium care îți pun la dispoziție autoturisme de zeci și sute de mii de euro cu puțin peste 200 de euro pe zi. Ba chiar mai puțin dacă închiriezi autoturismul pe o perioadă mai mare.

Și ca să nu fie clasicul test drive, plecăm în aventură cu modelele și le testăm fix în mediile în care nu neapărat sunt prezentate că ar excela: dacă dată trecută am mers cu un Mercedes-Benz E 53 AMG Cabriolet pe Transfăgărășan care s-a descurcat excelent, acum am plecat cu un BMW X6 fix la mare, în Mamaia.

Pentru că..unde s-ar putea etala mai bine în această perioadă de vară un X6 așa încât să vadă toată lumea ce poate și cum arată...decât la mare?!

La exterior, BMW X6 aproape că nu mai are nevoie de prezentare: puternic, masiv, impunător, cu o alură de un super star sportiv. Are un design modern și avangardist care cu siguranță nu rămâne în umbră iar cei mai mulți șoferi care își cumpără o astfel de mașină fix asta vor: să îi impresioneze pe cei din jur cu noua achiziție și la drept vorbind și fără lipsă de modestie, chiar au ce să prezinte.

BMW X6 denotă cu siguranță putere și masculinitate combinate cu finisaje exterioare și interioare de cea mai bună calitate. Modelul BMW X6 prezintă un aspect unic asociat cu suveranitatea sportivă datorită motorului puternic, şasiului precis şi echipamentelor, cum ar fi pachetul xOffroad.

Unele dintre cele mai interesante detalii de design exterior sunt reprezentate de ”covorul luminos” de întâmpinare care proiectează o imagine în fața portierelor pentru a întâmpina în mod ideal intrarea în autoturism, plafonul panoramic din sticlă și bineînțeles, jantele M din aliaj ușor de 22 inchi.

Interiorul lui BMW X6 se potrivește cu exteriorul și este confortabil și realizat din materiale premium. Iluminarea ambientală care creează o atmosferă relaxantă în autoturism impresionează la prima vedere iar aplicațiile din sticlă CraftedClarity îmbunătățesc și ele în mod vizual și tactil interiorul. Plafonul panoramic Sky Lounge creează senzația de spațiu generos în timpul zilei iar pe timp de noapte creează un ambient plăcut.

De asemenea, alături de toate tehnologiile şi caracteristicile precum BMW Head-up Display, BMW X6 are încă mai mult decât suficient spaţiu pentru numeroase sisteme de asistenţă şi servicii: BMW Digital Key, Remote Software Upgrade, Driving Assistant Professional și Connected Music.

Ce ne-a plăcut la BMW X6?

  • Este o mașină foarte confortabilă și trăiești cu adevărat o experiență superioară în timp ce conduci atât în oraș cât și în exterior
  • Designul interior este orientat către facilitarea accesului șoferului la orice ar avea nevoie: inclusiv bordul este desenat astfel încât să ușureze interacțiunea cu sistemul de infotainment
  • Sistemul de infotainment este intuitiv și ușor de utilizat
  • Scaunele sunt confortabile și cu ergonomie sportivă în același timp (de exemplu atunci când se preferă modul Sport, scaunele sunt prevăzute cu un sistem de susținere special care se activează și devin potrivite pentru acest tip de condus)
  • Bineînțeles că am fost extrem de impresionați și de cum arată mașina: este pur și simplu frumoasă, puternică și sportivă și toate astea în același timp. Am testat asta pe ”pielea noastră” atunci când am atras toate privirile din Mamaia la o simplă apăsare pe accelerație...ceea ce îți recomandăm și ție dacă vrei să trăiești o astfel de experiență

Ce nu ne-a plăcut la BMW X6?

  • Am observat că designul revoluționar și care arată de altfel extrem de bine poate avea și câteva minusuri: datorită formei ”cocoșate”, vizibilitatea din anumite unghiuri nu este tocmai cea mai bună
  • Ecranul din fața șoferului are cumva o configurare standard și nu are prea multe opțiuni de personalizare, așa cum de exemplu găsim pe un alt model interesant, Audi Q7
  • Varianta testată de noi nu avea opțiunea de masaj și considerăm că este un minus întrucât pentru asemenea scaune de top, masajul chiar ar trebui inclus în pachetul standard
  • Lumina ambientală oferă o senzație plăcută dar totuși paleta de culori este extrem de limitată. Sunt disponibile doar 10 nuanțe, în timp ce, de exemplu, cei de la Mercedes au nu mai puțin de 64
  • Încă un minus este faptul că odată ce activezi opțiunea de ”reverse assistant” nu se reglează automat și accelarația.

Cu plusuri și câteva minusuri, per total însă, BMW X6 este o mașină care merită, mai ales dacă vrei putere, sportivitate dar și confort în același timp... și nu puține modele se pot lăuda cu asta.