brand

Cele mai frumoase mașini europene fabricate vreodată, cu excepția celor de la Ferrari!

Cele mai frumoase mașini europene fabricate vreodată, cu excepția celor de la Ferrari!

Fără îndoială, compania Ferrari a lansat unele din cele mai frumoase mașini din Europa. Dacă ar fi să existe un premiu pentru cele mai frumoase mașini create vreodată, cel puțin din punctul nostru de vedere, Ferrari l-ar câștiga relaxat, mai ales la capitolul mașini de curse. Dar asta nu înseamnă că în Europa nu mai există și alte mașini frumoase. Dacă știm să apreciem beatitudinea într-o mașină și ne uităm mai atent la oferta de pe piață, putem găsi o mulțime de modele de mașini europene capabile să cucerească pe oricine chiar de la prima privire. Și ca să-ți demonstrăm că este adevărat, am întocmit mai departe o listă cu cele mai elegante și mai luxoase exemple, iar dacă vreunul din modele de aici îți face cu ochiul, caută pe platforma noastră cauțimașină.ro un vehicul care să-ți îndeplinească toate așteptările.

Cele mai frumoase mașini născute în Europa

1. Mercedes AMG GT

Mercedes AMG GT este un exemplu elocvent de coupe care scuipă flăcări la cât de nervos arată și mașină sport clasică. Din orice unghi o privești, această mașină este absolut spectaculoasă, mai frumoasă chiar decât Mercedes GT-R, care este de asemenea o mașină ca scoasă din povești.

2. Lamborghini Huracan Performant

Modelul Miura de la Lamborghini a schimbat pentru mulți șoferi imaginea pe care o aveau în legătură cu această companie, începând s-o considere de la lansarea lui încoace o companie de top în domeniul automobilelor. Și apoi a venit Lamborghini Huracan Performante care a consolidat și mai mult locul companiei Lamborghini pe piața internațională de mașini. Huracan nu este doar una din cele mai bune mașini create vreodată, dar și cele mai frumoase.

3. Jaguar F-Type

După aproape 40 de ani de la lansarea modelului E-Type, compania engleză Jaguar și-a recâștigat renumele de una din cele mai capabile companii de mașini din întreaga lume prin lansarea modelului F-Type. Am avut mult de așteptat într-adevăr până să ne putem bucura de o nouă mașină lansată de această celebră companie. Dar așteptarea noastră nu a fost în van dacă ne gândim la ce mașină deosebită este Jaguar F-Type.

4. Aston Martin DB9

Aston Martin DB9 este mai mult decât un makeover al celebrului model Aston Martin DB7. El este o mașină construită de la 0, pe platforma VH de la Ford, care aduce ca aspect cu predecesorul său, dar se caracterizează printr-o serie de particularități. Ea a fost creată de Ian Callum și este considerată una din cele mai frumoase mașini lansată vreodată de compania sa.

5. Alfa Romeo 8C Competizione

Modelul Alfa Romeo 8C Competizione este o încercare a celebrei firme italiene producătoare de mașini de a se întoarce la rădăcinile sale și a crea o mașină sport care să atragă toate privirile. Alfa Romeo 8C Competizione este de asemenea și primul model lansat în Statele Unite ale Americii din 1995 încoace. Din punct de vedere estetic, Alfa Romeo 8C Copetizione îmbină trăsăturile unei mașini clasice cu un look sport, foarte chic, așa cum stă bine unei mașini din cea mai elegantă țară din întreaga lume.

6. BMW 507

BMW 507 este considerat cel mai frumos model produs de această companie de automobile până acum. El a fost fabricat în ediție limitată întrucât doar 252 de mașini de acest tip au părăsit ușile fabricii BMW și chiar dacă la început a fost considerat o greșeală fatală din cauza costurilor sale exorbitante, acum valorează milioane.

7. Pagani Zonda Cinque Roadster

Pagani a debutat în anul 1999 ca o super companie italiană producătoare de mașini, cu sediul la o aruncătură de băț de sediul Modena de la Ferrari. În ceea ce privește aspectul lor, mașinile Pagani au un look ieșit din comun, neconvențional, iar Pagani Zonda Cinque Roadster nu face excepție. Construită în întregime din fibră de carbon și cu o atenție deosebită la fiecare detaliu, această mașină întoarce capete și lasă în urma ei exclamații de uimire oriunde s-ar duce.

Care model din lista noastră ți se pare cea mai frumoasă mașină europeană creată vreodată? Ai vrea să adaugi și alte modele pe care le consideri cu adevărat deosebite? Dacă da, care?