brand

Găsește BMW-ul potrivit pentru tine pe CautiMasina.ro

Găsește BMW-ul potrivit pentru tine pe CautiMasina.ro

Înființată în 1916 și cu sediul în Munchen, Bavaria, BMW a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de autoturisme din întreaga lume.

Primul produs al BMW nu a fost însă un automobil, ci motorul de avion BMW IIIa folosit de armata germană în primul război mondial. După încheierea primului război mondial din 1918, BMW a fost forțată să înceteze producția de motoare de aeronave și pentru a se menține în afaceri, BMW a produs echipamente agricole, articole de uz casnic și frâne de cale ferată.

Abia în 1932 BMW a conceput în întregime primul automobil, BMW 3/20, alimentat de un motor cu patru cilindri. Primul motor BMW de șase roți a fost lansat în 1933 pentru modelul BMW 303. Pe parcursul anilor 1930, BMW și-a extins gama de modele pentru a include sedanuri, coupe, convertibile și mașini sport.

De atunci, BMW este o marcă ce a devenit cunoscută și apreciată pentru calitățile sale la nivel internațional. Cu designuri mereu surprinzătoare, motoare puternice și opțiuni care au dus confortul de a conduce la un alt nivel, BMW a devenit sinonim cu mașini care rezistă în timp și care au performanțe tehnice deosebite, sisteme inteligente și care acordă o mare importanță detaliilor și finisajelor.

Cu valențe multiple, atât ca mașini pentru familie, cu trăsături de business și limuzine elegante, cât și sport, BMW are stiluri de caroserii diverse și pentru toate gusturile. În 3 și 5 uși, hatchback, coupe, cabrio, SUV, BMW reușește de fiecare dată să surprindă și să fie dorit pentru a fi condus de milioane de șoferi din întreaga lume.

Pe cautimasina.ro găsești toate modelele de la BMW și cu siguranță printre anunțurile cu vânzări de mașini noi și second hand de aici vei descoperi autoturismul care îți va îndeplini toate necesitățile.

Iată care sunt modelele BMW disponibile pe cautimasina.ro: Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5, Seria 5 GT, Seria 6, Seria 7, Seria 8, M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, X1, X2, X3, X4, X4m, X5, X5m, X6, X6m, X7, Z3, Z4, I3, I8, Ix, Ix3.

Cum găsești modelul de BMW dorit pe cautimasina.ro?

Pentru a cumpăra noul tău BMW este mai simplu decât crezi.

Accesează secțiunea Caută din platforma noastră, completează criteriile dorite de tine (model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului) și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile cu vânzări de mașini second hand și mașini noi care se pretează criteriilor alese de tine.

Ce îți oferim în plus față de alte site-uri cu vânzări auto?

Pentru fiecare anunț în parte există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri cu vânzări auto.

Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, am creat niște algoritmi care îți oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Poți vedea de asemenea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante.