brand

Top 10 cele mai bune SUV-uri electrice pe care să le cumperi în 2023

Top 10 cele mai bune SUV-uri electrice pe care să le cumperi în 2023

SUV-urile sunt o afacere mare pentru producătorii de automobile, sectorul incluzând totul, de la crossoverele bazate pe supermini până la mașinile mari de lux cu șapte locuri, care reprezintă un număr semnificativ și în creștere de vânzări. Așadar, în mod natural, pe măsură ce mărcile se întrec în a-și electrifica gamele, numărul SUV-urilor electrice aflate la vânzare crește rapid.

Nu numai că SUV-urile complet electrice sunt mult mai prietenoase cu mediul înconjurător decât modelele cu motoare cu combustie, dar oferă și costuri de funcționare mult mai rezonabile, precum și economii semnificative.

Dezvoltarea constantă a tehnologiei automobilelor electrice permite celor mai bune SUV-uri electrice să se mândrească cu niveluri ridicate de confort și rafinament, precum și cu performanțe cu adevărat energice - toate acestea oferind în același timp o autonomie utilă suficientă a bateriei. Ca mașini de familie, SUV-urile electrice au multe de oferit, dar bateriile mari, necesare adesea pentru a oferi aceste autonomii maxime impresionante, fac să crească prețul.

Pe baza analizei noastre amănunțite asupra fiecărui SUV electric nou aflat în prezent la vânzare în Europa, am selectat modelele care oferă calitate, experiență de condus și practicitate, dar și costuri de funcționare și preț de achiziție.

După cum am spus, alegerea pentru cumpărătorii de SUV-uri electrice este mai largă și mai bună ca niciodată, dar care sunt cele mai bune SUV-uri complet electrice pe care să le cumpărați acum? Am ales cele 10 cele mai bune SUV-uri electrice pe care să le cumperi în 2023

  1. Toyota bZ4X
  2. Ford Mustang Mach-E
  3. Audi Q4 e-tron
  4. Tesla Model Y
  5. BMW iX
  6. Skoda Enyaq iV
  7. Genesis GV60
  8. Kia EV6
  9. Hyundai Ioniq 5
  10. Nissan Ariya